Ворожіння, козацьке шоу і дискотека: лучан кличуть в «Карабас-Барабас» на Андріївські вечорниці*

0
3
Ворожіння, козацьке шоу і дискотека: лучан кличуть в «Карабас-Барабас» на Андріївські вечорниці*
Клуб-броварня “Карабас-Барабас” запрошує лучан на Андріївські вечорниці.

“Андрію, допоможи, Судженого мого покажи!” - 13 грудня клуб-броварня Карабас-Барабас святкує Андріївські вечорниці. Містичні гадання від ведучої Лани Скакун запалять дівочі надії, а козацьке шоу від Kozak Combat Arts розтопить серця. Також у програмі шоу танці з красунями-україночками та українське диско з Dj Art.

Дійство відбудеться в середу, 13 грудня.
Початок о 21.00, вхід 30 грн.

Ця середа обіцяє бути загадково палкою, бронювання столиків на Андріївські вечорниці за номером 066 600 400 2 - клуб-броварня “Карабас-Барабас”: Справжнє. Живе. Душевне.


Довідково:

Андріївські вечорниці - традиційні зібрання молоді напередодні свята Андрія Первозванного. У цей вечір хлопці робили різноманітні дрібні капості дівчатам (викрадали і ховали предмети одягу, прикраси). З настанням темряви хлопці лякали їх на вулицях або стукали у вікна, говорячи на різні лади, намагаючись таким чином звернути на себе увагу.

Дівчата ж в цей час займалися таємним обрядом — проводили ворожіння на судженого і на результат майбутнього сімейного життя.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні