--> «Теремно» створило новорічні «пряники-конструктори»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Теремно» створило новорічні «пряники-конструктори»*

1
20
«Теремно» створило новорічні «пряники-конструктори»*
Кондитери «Теремно» продовжують дивувати волинян креативними смаколиками.

Спеціально до Дня святого Миколая та Новорічно-Різдвяних свят кондитери «Теремно» створили особливий набір печива, з якого можна легко скласти казкову хатинку.



В наборі є все необхідне для «будівництва», зокрема стіни, дах, цукровий декор, цукрова пудра та сухий яєчний білок. У кожному комплекті — невеличка підказка, тому осилити складання цього смачного пряникового конструктора зможе кожен.



Такий будиночок стане гарним подарунком дітям і не тільки до свята Миколая чи доповненням до новорічних декорацій. А вдосталь намилувавшись цим дивом, його можна (і треба!) з’їсти.



Тим же, кому хатинки для облаштування свого свята виявиться замало, «Теремно» підготувало ще один набір — казкову ялинку. Відтак власники двох наборів зможуть «побудувати дім» і «посадити дерево» без особливих зусиль.



Складати композиції можна разом з дітками. Давно відомо, що спільна діяльність батьків та дітей позитивно впливає на розвиток малечі. А ще це веселий відпочинок і приємні спогади!

Тож гайда в «Теремно». Час створювати новорічний настрій :)


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
20

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже круто!!Ціко як дитині,так і дорослим.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні