У Луцьку двоє поліцейських отримають квартири

3
-2
У Луцьку двоє поліцейських отримають квартири
У Луцьку двоє працівників ГУ НП у Волинській області отримають квартири.

Про це стало відомо під час засідання виконкому 6 грудня, - пише ВолиньPost.

Виконком затвердив рішення житлової комісії ГУ НП у Волинській області від 15 листопада 2017 року. Йдеться про надання двокімнатної квартири площею 69,7 кв. м. Олександру Струку, який проживав у гуртожитку відомства. Чоловік перебував на квартирному обліку ще з 1992 року.

Також затвердили рішення комісії про включення в число службового житла однокімнатної квартири площею 57,5 кв.м – її нададуть юристу ГУ НП.

Окрім того, у проекті рішення передбачили виключення з числа службового житла управління ДСНС України у Волинській області трикімнатну квартиру житловою площею 52,0 кв.м. У ній з 2006 року проживає чинний начальник центру забезпечення діяльності Управління ДСНС України у Волинській області Руслан Фтемов з родиною, тож його знімають із квартирного обліку.

Також за зверненням Держприкордонслужби до числа службового житла включають одну однокімнатну, 4 двокімнатних та 4 трикімнатних квартири загальною площею 671, 7 м. кв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні