Показали, як живуть військові у Володимирі

8
-2
Показали, як живуть військові у Володимирі
Показали, як живуть військовослужбовці у нещодавно відремонтованих казармах у Володимирі-Волинському.

Казарми, за словами голови ОДА Володимира Гунчика, відновили за два місяці завдяки представникам бізнесу, влади, волонтерам і лісівникам. Загалом на облаштування військового містечка витратили близько 10 мільйонів гривень.

На запитання, що найбільше воїнам подобається у новому «житлі» в один голос кажуть: «Тут тепло і сухо!». У військовому містечку є все необхідне: гаряча вода, душові, пральні машини, уперше подаровані Міністерством оборони, медпункти, кабінети для командування. У казармах частково замінили вікна на пластикові і продовжують роботи, поклали нову підлогу, поставили нові двері.

Однак, зі слів командира 1-го окремого мотопіхотного батальйону «Волинь» Олександра Охримчука, місця все ж замало, аби розмістити тут увесь особовий склад бригади.

«Місця трохи малувато. Потрібно ще десь три чи чотири приміщення, як одна казарма. Планом військової частини це було не передбачено, тому от що маємо», - сказав він.

До слова, 14-ій бригаді подарували два телевізори та пральну машину, а також посуд і мікрохвильову піч.

«Ми з Богом забутої військової частини зробили лялечку. Краще військове з'єднання України має не тільки гордитися своїми бойовими здобутками, а й місцем свого основного розташування. Ці казарми – турбота волинської громади про бійців 14-ї бригади», - зауважив Володимир Гунчик.

Очільник Волині наголосив, що у казармах зробили «майже капітальний ремонт», проте потрібно ще попрацювати, аби завершити ремонт.

«Я цілком задоволений, порівнюючи з тим станом справ, які були в 2014 році. Це взагалі були неприйнятні умови для проживання і особового складу, і для розташування тут військової техніки та її ремонту. Тепер тут можна набратися сил і в подальшому вирушити у бойові умови на Схід», - додав командир 14-ї бригади Олександр Жакун.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Похоже на Армию Батька Махно ! Полы грязные как политика Украины,форма не однообразная как и убеждения воинов , за то командир боров-красавец на боевом мерседесе рассекает .
Да ,не ту страну Гондурасом назвали .
Відповісти
Як Гунчик постарів!!! Пора на автозавод, в сім'ю!!!
Відповісти
Окозамилювання Гунчика!!! Як і кругом всієї жидівської влади!
Відповісти
Залишилось тільки запросити на оглядини НАТОвських офіцерів,щоб побачили який ремонт зробив Гунчик. А які одіяла,а які тумбочки!Табуретка одна на п"ятьох.Оце подбали за тих,хто їх захищав.
Відповісти
Бомжатник
Відповісти
Ви шавний в армії мабуть не служили,умови чудові для життя,в порівнянні з сирими бліндажами
Відповісти
Крута казарма.. просто супер. Я як служив строкову то в набагато гірших жив.. Каптьорка як спортзал..
Відповісти
О да ,за гроші власних солдат і зробили все!! Позор,і ще язик повертається сказати що це Гунчик постарався...Місцева влада...коли вже закінчиться це все,і справді почнуть забезпечувати частини влада а не самі воїни ....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні