--> У Нововолинську будівництво стадіону та ремонт спортивної школи «влетить» в 2,5 мільйони гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Нововолинську будівництво стадіону та ремонт спортивної школи «влетить» в 2,5 мільйони гривень

0
5
У Нововолинську будівництво стадіону та ремонт спортивної школи «влетить» в 2,5 мільйони гривень
Більше 2,5 мільйони гривень спрямували цього року на будівництво спортивного стадіону біля Будинку спорту СОКу «Шахтар» та на капітальний ремонт легкоатлетичного манежу ДЮСШ управління освіти.

Про це повідомляє сайт Нововолинської міської ради.

У дитячо-юнацькій спортивній школі нині займається більше 350 дітей. А легкоатлетичний зал такого рівня, що функціонує при цій установі, – єдиний в області. Легкоатлетичний манеж вже давно потребував капітального ремонту. Наразі там вже замінено вікна і двері, проведено сучасне освітлення, зроблена стяжка підлоги під спеціальне покриття. Зал планують облаштувати до 20 грудня.

Практично вже завершено будівництво стадіону біля Будинку спорту СОКу «Шахтар». Цей спортивний об’єкт дещо розвантажить спортивний комплекс на території школи – колегіуму, який нині користується великою популярністю серед дітей та молоді. Вже покладено штучне покриття на поле розміром 50 х 30 м, зроблена огорожа, встановлені ворота, захисні сітки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні