У луцькому розважальному центрі говорили, чи є секс після РАЦСу. 18+

0
0
У луцькому розважальному центрі говорили, чи є секс після РАЦСу. 18+
«Коханий, у мене болить голова», чи не часто ви чуєте цю фразу від дружини, особливо після весілля? «Кохана, я сьогодні не у формі», почав говорити чоловік практично кожної ночі після підпису у РАГСі.

Про це та багато чого іншого розповіли у вигляді спектаклю актори театру імпровізації «Чорний квадрат» 3 грудня на сцені луцького РЦ «Промінь».


На виставу прийшло чимало людей: молоді, старі, ті які вже давно зустрічаються та «зелень». Молодята, мабуть, хотіли розвіяти міф про погіршення статевих відносин після весілля, а старші прийшли «подивитись правді в очі».

Лучани активно реагували на кожен жарт, особливо публіці «зайшов» гумор 18+.


У героїні вистави було 355 сексуальних партнерів, а все тому, що вона боялась вийти заміж. Її майбутній чоловік це прийняв. Героїня на ім’я Ольга довела, що він у неї найкращий і погодилась з тим, що «це тіло буде шпекати її все життя».

Актори та автори сценарію намагаються пояснити, що потрібно про все говорити зі своєю другою половинкою, а особливо про секс. Не треба боятись сказати своєму партнеру, що «мені там натирає», або «мені не подобається, коли ти робиш кунілінгус». Також чоловік не повинен боятись сказати своїй коханій, що «навіщо ти так голосно кричиш» та «не посміхайся, коли дрочиш мені».


Головне в стосунках - це уміння зрозуміти один одного, прийняти та полюбити недоліки. Не намагатись змінити те, що вам не подобається, а знайти компроміс. Якщо ви любите людину, у вас секс буде і до РАГСу, і після, і через 50 років подружнього життя, головне, аби ви один одного хотіли. А хотіти одну і ту саму людину через багато років шлюбу – це справжнє мірило кохання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні