«Ніякого слизу ми не знайшли», - директор «Луцькводоканалу» про відходи у Стиру

2
-2
«Ніякого слизу ми не знайшли», - директор «Луцькводоканалу» про відходи у Стиру
Директор «Луцькводоканалу» Іван Корчук повідомив, що фахівці не виявили слиз на поверхні Стиру у Маяках.

Нагадаємо, волиняни скаржились, що у селі Маяки в Стир спустили відходи з очисних споруд Вишкова. За словами місцевих мешканців, через це водойма покрита слизом та смердить.

«Наші фахівці їздили і ніякого слизу там не знайшли. Чи скидали відходи з інших очисних споруд мені тяжко судити. У нас очисні споруди працюють у штатному режимі.

До того ж, є й інші річки, які в Стир впадають, тому нехай екологи перевіряють», - зауважив Іван Корчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бреше i не краснiе.Вище очисних вода в Стиру прозора,без слизу i не смердить,робiть самi висновки,хто забруднюе рiчку.А пан Корчук i його фахiвцi самi слиз пустили в Стир
i самi нiчого не знайшли,хто вам повiрить.
Відповісти
Сьогодні, 23 грудня 2017 року, було обстежено ділянку річки Стир на наявність слизу від випусків стічних вод з Луцьких очисних споруд (район с.Вишків) до церкви у с.Милуші. Що цікаво, безпосередньо біля самих випусків слизу не було виявлено. Але по мірі віддалення вниз по течії, особливо біля церкви у с.Милуші і нижче , на підводних затоплених кущах було дуже багато слизу, точнісінько, як на фото, що було зроблено Віктором 4.12.2017 в с.Маяки (Княгининок). З ями (нижче церкви) вудочкою -донкою, яка простояла всього біля 10 хв., начіплялось стільки слизу, що вудку тяжко було дістати з води. А вони -"фахівці" з Луцькводоканалу вже третій рік не можуть знайти слизу. Ось такий "штатний режим" роботи Луцьких каналізаційних очисних споруд. Чого бідний, бо... ??? Ось так і живем.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні