У Луцьку таксист повернув гроші жінці через допис у Фейсбуці

4
6
У Луцьку таксист повернув гроші жінці через допис у Фейсбуці
У Луцьку таксист повернув жінці гроші, які взяв за перевезення інвалідного візка.

Про це Надія Бруяка написала в Facebook.

"Зранку водій подзвонив і вибачився, сказав що зреагував на автоматі, не подумав, був втомлений, на мобільний повернув кошти, які взяв за додатковий багаж. Руслан Теліпський (волонтер, - Ред.) потім подзвонив директору служби "Хіт Таксі", бо вони є партнерами "Меценатів для Солдата", і розповів йому ситуацію". - пише Надія Бруяка.

"Директор подзвонив мені, вибачався дуже довго за свого таксиста, сам був здивований його поведінкою, бо той є татом чотирьох дітей, і подарував мені пільгові і дуже вигідні умови користування їхньою службою таксі.

"Чи мені було приємно? Мені приємно що те, що я не вважаю нормою, виявилось не вважають багато людей. Тобто неписані (бо водій нічого не порушив насправді) моральні, людські правила існують. Людина має відрізнятись від тварин тим, що для неї життя, це не тільки задоволення інстинктів і потреб". - зазначає лучанка.

"Дякую тим, хто підтримав. За півдоби громадськість довела, що має вплив. Що можна плакати, як я в даній ситуації, а можна змінювати ситуацію, як зробили мої любі волонтери". - резюмує Надія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поясніть, що порушив таксист, а то я щось не дуже розумію
Відповісти
Читай в статі там написано ,взяв гроші за перевезення інвалідного візка ,як за додатковий груз.
Відповісти
А це хіба порушення? Жінці треба було попередити,що з візком
Відповісти
Візок для інвалідів, що ноги для повносправної людини. Тобі повносправному сказати що за ноги треба доплатити ,як за додатковий груз . Тодіб таксист нарушив твої права чи ні?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні