У селі на Волині закінчують будівництво школи

0
-2
У селі на Волині закінчують будівництво школи
У селі Вербка, що на Волині, завершується будівництво школи.

Нещодавно голова райдержадміністрації Віктор Козак, голова районної ради Андрій Броїло проінспектували будівництво навчальних приміщень ЗОШ І-ІІІ ст. на вул. села Вербка Ковельського району, - повідомили на сайті Ковельської РДА.

Даний об’єкт внесли до переліку інвестиційних проектів регіонального розвитку, що реалізується за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році. Згідно проектно-кошторисної документації вартість будівництва даного об’єкта становить 9966,412 гривень.

Необхідно зазначити, що питання завершення будівництва Вербського навчального закладу перебуває на особистому контролі керівництва як області, так і району.

Ознайомившись з процесом будівництва, ходом облаштування навколишньої території та станом опалювального пункту даної школи, представники районної влади визначили ряд першочергових заходів з проведення відповідних робіт з метою якнайшвидшого завершення спорудження освітньої установи.

На будівництві голова РДА поспілкувався із будівельниками ТзОВ «Житлобуд-2», директором навчального закладу Валентиною Саковською, представниками Дубівської сільської ради, які повідомили про завершення робіт даного об’єкту.

Завершення будівництва та введення навчального закладу в експлуатацію планується до кінця цього року.

Закінчення будівництва навчального закладу дасть можливість забезпечити підвищення якості освіти, рівний доступ населення до загальної середньої освіти, зокрема в сільській місцевості, шляхом покращення матеріально-технічної бази мережі навчальних закладів.

ФОТО ІЛЮСТРАТИВНЕ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні