Очисні на Світязі збудують наступного року

2
0
Очисні на Світязі збудують наступного року
На сесії Світязької сільради, що відбулася 28 листопада, обговорювали питання освоєння коштів з державного фонду охорони природного навколишнього середовища, зокрема за проектом «Будівництво мереж та споруд господарсько-побутової каналізації в селі Світязь».

Про це пише "Район Шацьк".

Нагадаємо, сільрада «забракувала» пропозицію переможця тендеру ТзОВ «Інтерсіті», бо воно не відповідало технічному завданню тендерної документації через відсутність всіх передбачуваних компонентів, зокрема - хімічно стійкої епоксидної клейової композиції Ceresit cv22 в кількості 27,88 кг.

- Питання каналізування – надважливе для Світязя, тому проект будівництва очисних споруд обов’язково реалізується. Вже наступного року. Але реалізацією проекту буде займатися не сільська рада, яка продемонструвала неготовність до участі в таких великих проектах, а Шацька райдержадміністрація – в рамках великого європейського проекту «Покращення екологічної ситуації у Шацькому національному природному парку шляхом каналізування населених пунктів навколо озера Світязь».

Ми вже працюємо над створенням в райдержадміністрації відділу капітального будівництва і шукаємо фахівців, які, впевнений, проявлять відповідальність і наполегливість у питанні реалізації проекту і доведуть справу до кінця, - наголосив голова Шацької РДА Василь Голядинець.

Голова Світязької сільради Микола Цвид додав, що сільська рада найперше зацікавлена в реалізації проекту будівництва очисних споруд у Світязі. Орган місцевого самоврядування двічі проплатив процедуру коригування проекту, за власний кошт побудував і накрив приміщення. Зі слів голови, якби гроші, передбачені на проект, були перехідні, а тендер виграла серйозна структура, проблем, які зараз виникли, не було б.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ТАКОЇ ГАНЬБИ ДЛЯ КЕРІВНИКА РДА ЩО ПОВНІСТЮ ЗАВАЛИВ РОБОТУ НАПЕВНЕ НІХТО НЕ ЧЕКАВ НА ШКОЛІ НЕ ОСВОЇЛИ ВІСІМ МЛН ТУТ ПЯТЬ МЛН ЩЕ РАНІШЕ ЗАПОРОЛИ КАНАЛІЗУВАННЯ ТЕЖ НА ВІСІМ МЛН А В ЦІЛОМУ ЦЕ МІЛЬЙОН ДОЛАРІВ НЕ ОСВОЄНИХ ЗА ТРИ РОКИ ОТО СПЕЦИ РАЙОНОМ КЕРУЮТЬ А ПРЕМІЇ ОТРИМУЮТЬ СПРАВНО ЩО ЦВМД ЩО КЕРІВНИКИ РДА І РАЙОННОЇ РАДИ ПРОСТО ГАНЬБА
Відповісти
ЩО ВИ РОЗУМІЄТЕ ПРО НАШУ РОБОТУ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні