--> Лучан запрошують на виставу театру «живої» акторської гри* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучан запрошують на виставу театру «живої» акторської гри*

0
-1
Лучан запрошують на виставу театру «живої» акторської гри*
3 грудня у РЦ «Промінь» приїде з виставою «Чорний квадрат» – єдиний в Україні театр-студія імпровізації, що працює за творчим принципом "живої" акторської гри.

Вистава - про нас з Вами! Про чоловіків і жінок. І, як наслідок, - про СЕКС. Історії про те, якими обхідними, іноді просто безглуздими шляхами пара людей (хоча, не завжди тільки пара) приходить або не приходить до сексу і якими чудними способами намагаються потім втекти від наслідків!

«Чорний квадрат» обіцяє дати Вам найсильніші і швидкодіючі ліки від депресії та поганого настрою. Це яскрава та соковита супер-мега-екстра комедія!
Запрошуємо глядачів на ексклюзивну виставу, котра розповість про правду, довіру та любов.

Квитки на сайті: https://lutsk.karabas.com/ua/chernyj-kvadrat-est-li-sex-posle-zagsa-2 або у касі кінокомплексу MULTIPLEX, що на 1-му поверсі РЦ «Промінь».

Довідка: +380 (68) 897 79 10.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні