НБУ розповів, як працюватимуть банки у новорічні свята

0
-1
НБУ розповів, як працюватимуть банки у новорічні свята
Національний банк України визначив регламент роботи банківської системи країни, а також електронних систем на новорічні свята. Про це в середу, 29 листопада, повідомляє Кореспондент.НЕТ із посиланням на прес-служба НБУ.

Зокрема:

- 27 і 28 грудня 2017 року Система електронних платежів НБУ (СЕП) буде працювати в режимі продовженого на дві години банківського дня;

- 29 грудень 2017 року о 13:00 в СЕП можуть здійснюватися тільки платежі між банківськими установами, що підпорядковані одній юридичній особі, а також платежі, спрямовані до Національного банку України та органів Державної казначейської служби України. Національний банк і органи Державної казначейської служби України можуть здійснювати платежі на адресу всіх учасників СЕП. Банківський день у СЕП закінчується о 15:00.

Що стосується святкових днів у 2018 році, то:

- 1 і 8 січня 2018 СЕП, система електронної пошти НБУ, депозитарій Нацбанку, Система "Сертиф", Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку України НБУ, система з купівлі та продажу кредитних ресурсів у національній валюті на міжбанківському кредитному ринку України "КредІнфо2", Автоматизована інформаційна система "Реєстр договорів з нерезидентами 2" не працюють;

- 2 січня 2018 року банки будуть працювати без клієнтів і забезпечувати комплекс робіт, пов'язаних з початком нового звітного року. Міжбанківські перекази коштів через СЕП у цей день будуть здійснюватися;

- 3-5 та 9 січня 2018 СЕП і банківська система України працюють в звичайному режимі.

З 29 грудня 2017 до 3 січня 2018 включно буде діяти офіційний курс гривні до іноземних валют і банківських металів, встановлений НБУ 28 грудня 2017.

У період з 30 грудня 2017 до 8 січня 2018 включно банки повинні забезпечити безперебійну роботу банкоматів, підкріплення їх готівкою різних номіналів для обслуговування клієнтів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні