Маленькій лучанці збирають гроші на пересадку печінки

1
-3
Маленькій лучанці збирають гроші на пересадку печінки
Катя з 4-річного віку хворіє аутоімунним гепатитом, який згодом призвів до формування у неї цирозу печінки. Зараз їй 12 і до основного захворювання додалося варикозне розширення вен стравоходу, - пише ТСН.

Для зменшення ризику внутрішніх кровотеч дитині двічі (червень і вересень) проведено ендоскопічне склерозування вен шлунка. Катя змушена постійно приймати препарати для зниження кров'яного тиску, що ще більше погіршує її самопочуття. Печінка Каті поки ще виконує свої основні функції, однак, її стан поступово погіршується.

«Традиційними методами поліпшити здоров'я Каті неможливо. Можна лише стримувати розвиток хвороби. Але, що б ми не робили, без вжиття радикальних заходів вона не має шансів прожити довго. За рекомендацією дитячого гепатоцентру ДУ ІПАГ, де ми з 2008 року лікуємося, ми звернулися в Інститут хірургії і трансплантології ім.А.А.Шалімова. Думка хірургів однозначно - необхідна трансплантація печінки від живого родинного донора. Чим раніше ми це зробимо і чим в кращому стані на момент операції буде дитина - тим вище будуть шанси на швидке її реабілітацію і повернення до нормального життя», - розповідає мама Каті.

Донором буде тато дівчинки, але у сім'ї все ж є ще одна проблема, це кошти на лікування доньки. Доопераційна і післяопераційна підтримка для Каті і її тата буде коштувати майже мільйон гривень. Звичайно зібрати таких коштів родина самостійно не може, тому вони просять про підтримку небайдужих людей.

Реквізити для допомоги:

Банківські карти:

5168 7573 3566 4266 ("ПриватБанк")
5167 4910 0400 4379 ("Ощадбанк")
5169 3022 0220 8001 ("УкрСиббанк")

Банківський рахунок:

• банк: ПАТ "УкрСиббанк"
• МФО банку: 351005
• р / с: 26250008777377
• одержувач: Гончарук А.М.

До благодійності долучилася і компанія "Тигрес".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наші люди по гривні збере і допоможе.А от чи дасть хоч копійку те бидло що народним обранцем зветься?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні