--> У Луцьку куплять 30 нових тролейбусів. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку куплять 30 нових тролейбусів. ВІДЕО

2
-5
У Луцьку куплять 30 нових тролейбусів. ВІДЕО
На придбання 30 нових тролейбусів для Луцька витратять 6 мільйонів євро.

Про це йдеться в сюжеті "12 каналу".

Зараз у місті хочуть залучити кредит від Європейського інвестиційного банку майже на 6 мільйонів євро, аби закупити нові низькопідлогові тролейбуси. Тривають переговори, якщо вдасться домовитись, то уже навесні 2018 року Луцьк оголосить тендер на закупівлі.

Також, міська влада веде переговори із трьома польськими містами, аби закупити у них тролейбуси, які уже були в експлуатації. Ціна одного рогатого — від чотирьохсот тисяч гривень. На умовах лізингу місцевий виробник тролейбусів, за словами керівників міста, відмовляється продавати нові транспортні засоби.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ми краще будемо сосінг, але ніякого лізингу. За кого ви нас маєте?
Відповісти
Хай краще польский напів трупак ніж свій новий який згниє і стане памятником через рік два.а гроши віддавати як?добре виробникі знають чого варті їхні шедеври от і непогоджуються
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні