--> В Україні заборонили серіал «Свати» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні заборонили серіал «Свати»

8
1
В Україні заборонили серіал «Свати»
Голова Державного агентства з питань кіно Пилип Іллєнко заявляє, що Держкіно скасувало державну реєстрацію і визнало недійсними прокатні посвідчення на всі сезони серіалу "Свати".

Перший заступник голови Держкіно Сергій Неретін підтвердив, що серіал заборонили, - пише Українська Правда.

Він пояснив логіку речей: спочатку СБУ внесла актора з цього серіалу – Федора Добронравова – у список осіб, яким заборонено перетинати кордон України, потім на цьому тижні з подання СБУ Мінкульт вніс Добронравова до переліку осіб, що створюють загрозу Нацбезпеці - відповідно цей список вже є на їхньому сайті.

"Ну а ми (Держкіно) змушені, як того вимагає закон, скасувати прокатні посвідчення на всі фільми та серіали, де грає цей актор", – зазначив Неретін.

"Держкіно до цього не має жодного стосунку. Про рішення СБУ я, як і всі інші, дізнався з новин", – повідомив Іллєнко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тому, що вiльнi!!!
Відповісти
Натомість видані дозволи на трансляцію каналів для дорослих,супер продовжуємо котитися у прірву,передивився 6 сезонів цього справді приємного,доброго серіалу,навідміну від американських фільмів сповненних насиллям,сексом.Звісно це чергова показуха цих лузерів-політиків,які не взмозі зайнятися дійсно інформаційною безпекою України,бо поясніть мені хто-небудь-що є в цьому серіалі такого,за що його можна заборонити.Слава Інтернету!!!!!
Відповісти
На одну " дурку" меньше буде.
Відповісти
Що сказати... Ідіоти!!!
Відповісти
Це було кіно для ідіотів
Відповісти
Підтримую.
Відповісти
Чому дибІЛЛЄНКО вирішує ,що кому дивитись.
Відповісти
Блін, як я проживу без цього серіалу. Буду впадати в глибоку дипресію, як тоді коли скінчилась Рабиня Ізаура. Треба переходити на Битву мутновідящих, Хату на дегенерата, Соляра шоу. Добре, що є що дивитись. На один тупий серіал стало меньше, хоча придурки в неті подивляться. Оскільки нормальні люди давно телебачення не дивляться, а тим більше таке лай.о, то на них це ніяк не вплине, а іншим давай Пореченкова, Брат2 і кіно про мусарню і лікарів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні