У Ковелі вилучили велику партію контрафактного алкоголю та цигарок

1
-2
У Ковелі вилучили велику партію контрафактного алкоголю та цигарок
Правоохоронці Ковеля вилучили велику партію незаконного алкоголю, три тонни спирту та майже 500 блоків цигарок.

Про це повідомляє 12 канал.

Велику партію контрафактного алкоголю та цигарок вилучили у Ковелі працівники СБУ. Правоохоронці встановили, що четверо місцевих мешканців налагодили незаконне виробництво підробленого алкоголю у господарських приміщеннях власних домогосподарств.

Нагадаємо, що у Ковелі вилучили цілий склад контрафакту.

Під час проведених за місцем проживання зловмисників обшуків, правоохоронці вилучили понад 3 тонни спирту, 440 блоків контрафактних цигарок іноземного виробництва та фальсифікований алкоголь.

Правоохоронці викрили контрабанди на суму понад мільйон гривень. Наразі тривають слідчо-оперативні дії. Зловмисникам загрожує штраф або обмеження волі на строк до трьох років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я так розумію СБУшникам немає більш чим похвалитися, або вони вже подолали всі внутрішні і зовнішні загрози для держави...Звісно контрабандист з ящиком цигарок чи відром спирту більш небезпечний ніж терористи на Сході... Ганьба
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні