У Луцьку відбувся кубок з карате

0
20
У Луцьку відбувся кубок з карате
У Луцьку відбувся Кубок Волині з контактного карате.

Відбувся Кубок Волині із контактного карате. У змаганнях взяли участь понад 140 спортсменів. Своїх вихованців випробували на татамі шість місцевих клубів і один львівський. Цього разу каратисти не демонстрували суддям ката — комбінації прийомів, лише спарингувалися.

Цей турнір — можливість для кожного юного каратиста показати себе, здобути першу перемогу. У змаганнях брали участь і юні бійці, які лише прийшли на першу секцію в своєму житті, й уже імениті спортсмени. Артему Забіяці — десять років. П’ять з них він займається карате. Вже перемагав на Чемпіонаті світу.

Юні переможці цього турніру поїдуть до Львова захищати честь Волині на Всеукраїнських змаганнях. Судді цього Кубку Волині — вже поважні каратисти, які готуються до Чемпіонату світу з карате в Берліні.

Цього разу вони не виходили на татамі, аби випадково не травмуватися перед серйозними спарингами. Самі каратисти вірять в свої сили. На останньому Чемпіонаті Європи українська збірна посіла четверте місце, тому розраховує на призові місця в Німеччині.

Більше - у сюжеті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
20

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні