Треба створювати не поліцейську державу, а сприяти появі робочих місць, - волинський депутат

2
6
Треба створювати не поліцейську державу, а сприяти появі робочих місць, - волинський депутат
Волинський депутат Михайло Імберовський вважає, що кошти від перевиконання бюджету треба спрямовувати не на силові структури, а на розвиток бізнесу.

Про це він заявив в ефірі ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" на телеканалі "Нова Волинь" у п'ятницю, 24 листопада, - пише Конкурент.

"Є статистичні дані, я їх вибрав із експертного середовища, із нашого Управління статистики України. Я вам хочу сказати, що за період з 2019 по 2023 роки на пенсію вийде 3 мільйони 365 тисяч чоловік. За такий же період піде працювати аж 1 мільйон 932 тисячі. Різниця складає 1 мільйон 433 тисячі. Це за 4 роки", - зауважив Імберовський.

Також він додав, що з таких умов дефіцит коштів у Пенсійному фонді буде тільки збільшуватися.

"Для того, щоби ця "дірка" не збільшувалася, треба бізнес розвивати. А що в нас відбувається? Протягом шести місяців Україна отримала 30 мільярдів перевиконання бюджету. І з тих 30 мільярдів, ніхто про це не говорить, 27 мільярдів направлено на наші силові структури, які перевіряють, тиснуть на бізнес. І Володимир Гройсман, коли тут був на закритій зустрічі з бізнесом всі ці речі почув. Тож для того, щоби бізнес розвивався йому потрібно не створювати поліцейську державу, а сприяти створювати робочі місця", - підсумував Михайло Імберовський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так і там не дуже затримуються
Відповісти
Якщо вони не будуть створювати поліцейську державу, то розваляться. Порошенко і ко тільки на залякуванні населення і тримаються. А так - пшик, булька. Нема держави.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні