Вигідний лізинг для малого та середнього бізнесу від «ПриватБанку»*

0
-4
Вигідний лізинг для малого та середнього бізнесу від «ПриватБанку»*
«ПриватБанк» надає нові можливості лізингу обладнання, транспорту та техніки для підприємств.

«ПриватБанк» завжди мав найбільшу частку з обслуговування корпоративних клієнтів. У Волинській області це третина ринку. Відтепер ми активно розвиваємо програми для підтримки бізнесу, адже основа економіки країни – мале та середнє підприємництво», - розповідає керівник напрямку кредитування клієнтів малого і середнього бізнесу Тетяна Собчак.



Важливим фактором розвитку бізнесу є обладнання та техніка. Щоб полегшити підприємцям придбання цих ресурсів, «ПриватБанк» пропонує програму лізингу.

Лізинг – це кредит, за умовами якого підприємство може придбати основні засоби виробництва без виведення оборотних коштів . Також тут не треба думати про заставу, сама техніка вже є заставою. Єдина різниця – право власності переходить до клієнта після повного погашення виплат.

За таких умов вам не потрібно збирати гроші на ресурси, а можна відразу ж користуватися ними і сплачувати відсотки від прибутку з їх використання.

«До речі, у Німеччині частка підприємців у ВВП - 60%. Це колосальні цифри. Щоб розвинути і нашу економіку, ми маємо допомагати фінансовими інструментами бізнесу», - додає директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.



Термін лізингу – до п’яти років. Відсотки – від 1 % річних терміном на рік, від 10% річних терміном на два роки та 19% річних терміном до п’яти років.

Вартість покупки від 250 тисяч до 30 мільйонів гривень.

На умовах лізингу ви можете отримати не лише нову техніку, а й ту, що була у вжитку. Її вік не повинен бути більшим 7 років.

З «ПриватБанком» клієнти можуть не перейматися щодо постачальника – його детально перевіряє банк. Також він захищає майно, яке перебуває в лізингу – на нього не можуть накласти арешт чи вилучити.

Це цікаво також і самим постачальникам, адже приваблює до них клієнтів . Якщо вони співпрацюватимуть із перевіреним банком, що надає лізинг на їхню техніку, покупці довірятимуть і бажатимуть купити техніку саме у цього продавця.

Особливі умови лізингу «ПриватБанк» пропонує аграріям. Оскільки цей бізнес напряму залежить від при року, то графік погашення платежів адаптований до їх потреб та складений з урахуванням сезонності.

«Ця програма була активно сприйнята підприємцями на Волині, і потенціал її – безмежний. 2,7 мільярда по Україні – цифра показова», - додає Юрій Войтенко.

Подати заявку на лізинг ви можете у «Приват24 Бізнес», на сайті «ПриватБанку», за телефоном 3700 або через персонального банкіра.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні