У Володимирі будинок для військових вчасно не здадуть

0
0
У Володимирі будинок для військових вчасно не здадуть
У Володимирі-Волинському будівництво 44-квартирного будинку для військових у цьому році не завершать.

Про це пише Буг.

Раншіе повідомлялось, що у Володимирі 300 військових стоять у черзі за квартирами. Завершити будівництво планували у цьому році.

Проблему представники місцевої влади вбачають у інертності замовника виконання робіт – управління капітального будівництва Західного оперативного командування Міноборони України. Бо саме через їхнє затягування не були тендери вчасно проведені та документи не оформлені належним чином.

“Зі свого боку міська влада робить усе можливе, аби об’єкт було завершено. І частину своїх зобов’язань ми виконали. У міському бюджеті було закладено 400 тисяч гривень на будівництво каналізаційно-насосної станції, бо ж розуміємо, що будинок потребує облаштування внутрішніх мереж та підключення їх до загальноміської мережі водопостачання та каналізації. Обладнання закуплене, але знову ж таки, роботи по його встановленню не виконані. Ще 200 тисяч гривень місто виділило на облаштування тротуарів, проведення благоустрою навколо будинку, але і їх неможливо освоїти, бо не проведені мережі. Крім того, немає проектних рішень по газопостачанню та електрифікації. Сподіваємось, що це будівництво усе-таки завершиться у наступному році. Запевняю. Що у міському бюджеті на 2018 рік кошти на всі ці заплановані заходи буде передбачено,” – повідомив Ярослав Матвійчук, перший заступник міського голови Володимира-Волинського.

Як зазначив чиновник, місцева влада неодноразово зверталися у різні інстанції з проханнями посприяти у завершенні робіт, пропонували свою допомогу. В деяких питаннях міську владу почули, наприклад, підрядна організація ТзОВ “Вінницька будівельна компанія” залучила до субпідрядних робіт місцеві будівельні компанії, це дало змогу збільшити кількість будівельників на об’єкті з 20 до 43 осіб. Наші, місцеві, будівельники виконують внутрішні роботи, в тому числі по будівництву водопровідних та каналізаційних мереж, встановленню сантехніки.

Однак є і позитивні результати. Зокрема, Матвійчук повідомив, що до зими будинок повністю накритий і вже ведуться внутрішні оздоблювальні роботи у квартирах та під’їздах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні