У лікарнях Луцька хочуть заборонити готівкові розрахунки

1
-4
У лікарнях Луцька хочуть заборонити готівкові розрахунки
У луцьких лікарнях планують відмінити готівкові благодійні внески.

Про це йшлося у середу, 22 листопада, під час засідання засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

«Буде добре так: знайшов айбокс, заплатив, отримав чек, як у ЦНАПі, із цим чеком пішов у лікарняну касу. Коли розрахунки проводитимуть через банк, то буде чиста картина. Ми говоримо про те, щоб не було готівкових коштів, щоб ми бачили реальну картину», - наголосив депутат Сергій Була.

Натомість начальник управління охорони здоров’я Микола Якимчук зауважив, що за дорученням депутатів у травні звертався з такою пропозицією до найбільших банків, однак ті відмовили.

«Є платіжні системи, зараз що хочеш можна поставити. Для нас потрібно розуміти, що діється у комунальних закладах із системою благодійних внесків», - сказав обранець громади Павло Данильчук.
У підсумку, комісія доручила до 30 січня підготувати проект рішення про заборону готівкового обігу у комунальних медичних закладах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви ще так само зробіть у луцьких бібліотеках,щоб там також не гуляла необлікована готівка.А то всі платні послуги та ксерокс також записують на бумажках, які самі склепали. Записали і викинули,знову взяли,що це за облік.Стає просто смішно.У бібліотеках всі послуги записують на таких бумажках. Це ж неправильно.як вони самі можуть становлювати,як вести облік грошей це державна бюджетна установа,де я думаю повинні видаватися розхідні касові ордени і все повинно йти через банк.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні