--> Лучан «відрізатимуть» від тепла за борги | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучан «відрізатимуть» від тепла за борги

6
1
Лучан «відрізатимуть» від тепла за борги
У "Луцьктеплі" створили комісію, яка буде відключати лучан-боржників від тепла.

Про це повідомляє прес-служба ДКП "Луцьктепло".

У Луцьку нараховується 109 квартир, мешканці, яких заборгували підприємству більше 40 тисяч гривень. Листи, попередження та претензії ДКП «Луцьктепло» залишаються без належного реагування, а їх борги лише зростають.

З метою недопущення нарощування існуючої дебіторської заборгованості, створена комісія по відключенню квартир від системи теплопостачання. У підприємстві кажуть, що на даний час комісія проводить організаційно-підготовчі роботи та незабаром розпочне свою роботу.

Для уникнення непорозумінь, мешканцям квартир та власникам нежитлових приміщень, які мають заборгованість за послуги з теплопостачання, радять невідкладно розрахуватись за отриману теплову енергію та гарячу воду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай напишуть як вони це мають робити. Особливо в висотних будинках. Може будуть двері виламувати і труби перепилювати? На батареях кранів немає!
Відповісти
Дебіли мля, як вони відключать одного якщо всі квартири зєднані послідовно по стояку?
Відповісти
Все просто! Як в горгазі. Відпетелять весь будинок, всі жильці вийдуть на розбори, а їм скажуть, що через кв. № 5 і т.п. всі будуть без тепла. І всі жильці мають іти до кв. №5 і бити їм морду, а газовики в цей час пиво в генделику попивають.
Відповісти
Треба бити морду і відключати. Нічого страшного на день відключать будинок труби відріжуть від тепла і пустяь мимо цих квартир
Відповісти
транзит тепла через квартиру,тобто мусить проходити труба зверху до низу,чи навпаки (хто буде платитити?), дорого (за чий кошт?)
Відповісти
Мені теж цікаво,як вони це зроблять.Як відключитись(відрізатись) від ЦО,то неможна технічно,бо біда буде тепломережам,а як боржників відключити,то вже все окей? Як казав класик - край (чит. страна) непуганых идиотов (рос.).
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні