У «Волиньгазі» не хочуть працювати через низьку зарплату

10
3
У «Волиньгазі» не хочуть працювати через низьку зарплату
У «Волиньгазі» гостро відчувають нестачу кваліфікованих кадрів.

Про це йдеться в сюжеті "12 каналу".

Цього року з компанії звільнилось вже майже 90 фахівців. Основною причиною відтоку працівників в компанії називають низькі зарплати.

Зараз у компанії вакантними залишаються 60 посад. Серед найбільш затребуваних професій - слюсар з експлуатації та ремонту підземних газопроводів і слюсарі з ремонту та обслуговування газового обладнання.

У прес-службі запевняють, що середня заробітна плата на підприємстві - нижча на 25%, ніж на енергетичних підприємствах області.

На думку дирекції регіональної газової компанії – пом’якшити проблему можна за рахунок введення звичайної європейської практики – тарифоутворення, коли тариф не залежить від обсягів розподілу газу, тобто використати один з варіантів плати за користування газовими мережами. Люди ж кажуть, що після чергового підняття тарифів - готові відмовитись від газу та теплопостачання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таким чином готують підгрунтя для введення абонплати для споживачів. Нехай озвучать середню заробітну плату газовиків Луцька!! Вона сильно вразить людей і ті нарешті зрозуміють куди ідуть їх гроші і кому ще чогось не вистачає.
Відповісти
Може треба задуматись і луцьктеплу і волиньгазу чому звільняються прості робітники, а розкормлені їх начальники сидять і ниють про проблеми? Або начальник ділиться з робітником своєю зарплатою, або стає і сам гайки крутить!! От і все!! А то вони хочуть вирішити проблеми своїх робітників коштом споживачів!!
Відповісти
Ви єдині монополісти. Як будуть риночні відносини і у вас з"являться конкуренти, тоді новим компаніям всього буде вистачати, тобто і людей і заробітної плати.
Відповісти
А не забагато у вас начальників і кабінетних пац...в ? Переведіть їх на кваліфікованих " фахівців " і проблема буде вирішена.
Відповісти
З яких пір робітників у Волиньгазі стали називати ФАХІВЦЯМИ? До речі , а фахівці в горгазі якраз непогане бабло зашибають.
Відповісти
А власник-олігарх не хоче поділитися своііми надприбутками....?!
Відповісти
Ага!! От зараз кину Відень, своїх дорогих адвокатів і поїду ділитися баблом з слюсарями, щоб мене по дорозі ФБР схопило. Потім ще с ФБР ділись.
Відповісти
На зарплату слюсарям грошей немає, мусово газ дорожче продавати людям!! А 2 тис. грн. за кожний анонімний дзвінок про якусь "крадіжку газу" завжди є!! Щось тут не сходиться!? Або порада слюсарям дзвонити анонімно на волиньгаз і здавати своїх керівників, які крадуть газ! Хоч так зароблять!
Відповісти
У волиньобленерго така сама біда...
Відповісти
Плинність кадрів для сучасного підприємства - нормальне явище. Не вистачає слюсарів ? Направляйте на дільниці інженерів і начальників,яких у Волиньгазі більш ніж достатньо.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні