«Cтворити собі та дітям гідне життя», - голова благодійного фонду «Рідна Волинь» про День Гідності та Свободи*

0
10
«Cтворити собі та дітям гідне життя», - голова благодійного фонду «Рідна Волинь» про День Гідності та Свободи*
21 листопада – день, коли вся Україна згадує найбільші подвиги за часів незалежності - Помаранчеву революцію та Революцію Гідності.

З приводу свята на своїй сторінці у фейсбуку висловився голова благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов.

«Найбідніша країна Європи, залежні від усіх і всього будуємо незалежну державу. Дешеві ігри політиків, закони, за якими вони не живуть, ефіри, наповнені порожніми словами, захмарні статки і «бенкет під час чуми», жебраки, а рівень національного пафосу зашкалює, сльози матерів, люди виїжджають за кордон. І… глухий кут.

У цьому є і наша вина. Раджу почитати розумні книжки Шевченка, Франка, Костенко про ті риси, які нам, українцям, потрібно побороти, і які нівелюють наші прагнення на гідне життя. «Переможи себе і виграєш тисячу битв», - писав Будда», - зазначає Дмитро Глазунов.

Проте, на думку голови «Рідної Волині», все не так погано, як здається на перший погляд:

«Ми, українці, нація відкритих, талановитих, працьовитих людей. У нас вигідне геополітичне становище, багаті природні ресурси. І незважаючи, на те, що ми стоїмо на краю прірви, маємо шанс стати Великою державою.

Коли навчимося поважати одне одного, не кричати «ганьба» і «зрада» з приводу і без, не мірятися патріотизмом, а об’єднатися і створити собі та дітям гідне життя».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні