Луцькі митці спробують знайти нові шляхи розвитку та спільного вирішення проблем

0
4
Луцькі митці спробують знайти нові шляхи розвитку та спільного вирішення проблем
26 листопада о 15:00 у РЦ «Промінь» стартує шоу-кейс «ЛуцькArt».

Митці Луцька роблять спробу побудови платформи для взаємодії, пошуку нових шляхів розвитку та спільного вирішення проблем. Цей захід стане закликом до об’єднання незалежних мистецьких утворень і окремих митців.

Організатори розраховують, що окрім насиченої мистецької програми відбудеться спілкування митців, меценатів, представників влади та громади про розвиток незалежного сегменту культурно-мистецького життя Луцька.

У програмі візьмуть участь: «CarlosBandos», Мікаель Гюлазян, «CoolBoysBand», «SIBailar», «Лучеськ бенд», Галина Конах, театр «ГаРмИдЕр», дитяча театральна студія «ДогориДриґом», анімаційна студія«Imago», ГО «Рукотвори», художниця Марічка Островська та інші.

Захід носить некомерційний характер та відбувається в рамках проекту ярмарок громадських ініціатив від громадської спілки «Громадські ініціативи України» та громадської організації «Принцип» за підтримки Національного фонду на підтримку демократії (NED), США.

РЦ «Промінь», 4 поверх
Вхід вільний.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні