«Віддали дитину, як в камеру схову»: на столичному телешоу «рознесли» луцьку родину

1
5
«Віддали дитину, як в камеру схову»: на столичному телешоу «рознесли» луцьку родину
Телеканал «Інтер» зняв ток-шоу про луцьку родину, яка не маючи нормальних умов для проживання, віддала маленького сина до дитячого будинку.

Сюжет «Син в режимі очікування» вийшов в програмі «Стосується кожного» 20 листопада.

Нагадаємо, Віктор Кошкарян та Ольга Міщук віддали свого однорічного сина до будинку дитини через ремонт. Там маля пробуло рік, аж поки не потрапило до інфекційної лікарні, де про нього дізнались небайдужі лучани.

Читати також: «Батьки постійно навідуються до хлопчика», - волинський лікар про «покинуту» дитину

Аби обговорити ситуацію в родині, на телешоу запросили волонтерів, батьків і рідних Максимка, ведучих та артистів.

«Коли дізналась, що дитина сама на лікарняному ліжку, в мене серце кров’ю обливалось, ніч не спала», - зізналась київська волонтерка Олена Бондаренко.

«Дитину віддали, як річ в камеру схову. Вона фактично половину свого життя провела в дитбудинку», - додав ведучий програми «Стосується кожного» Андрій Данилевич.

Нагадаємо, батько дитини, яку «покинули» через ремонт, показав свій дім.

«У всіх бувають труднощі, періоди становлення, але немає такої причини, через яку можна відмовитись від дитини, тим більше такої маленької», - наголосила також солістка Національної філармонії України Ольга Чубарева.

Адвокат Микола Харін запевнив, що батьки ризикують бути позбавленими батьківських прав, якщо не змінять ситуацію.

Віктор Кошкарян та Ольга Міщук натомість запевняли, що віддали маля до дитбудинку, бо не мали іншого виходу – умови для життя у їхньому помешканні неприйнятні. Однак вони постійно навідували сина і не покидали його. В лікарні ж він був сам нібито лише одну ніч, мовляв батьки запізно дізнались про те, що хлопчик захворів.

Зрештою, мама Максимка Ольга Міщук розповіла про бажання тимчасово оселитись з дитиною у соціальному центрі у Чернівцях.

Нагадаємо, у середині листопада жінка з дитиною таки переїхали до цього міста.

Цікаво, що цю ідею негативно оцінив керівник луцької служби у справах дітей Федір Шульган.

«Я не в захваті від ідеї з реабілітаційним центром, тому що тоді сім’я не буде разом. Думаю, проблеми потрібно вирішувати там, де вони з’явились. В Луцьку є спеціалісти, які готові допомогти», - зауважив чиновник.

З його слів, для того, щоб батьки змогли знову жити разом зі своєю дитиною одного ремонту тепер недостатньо – потрібно ще й мати стабільний заробіток та хороший мікроклімат в сім’ї.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
з цих ідіотів такі батьки як з язика молоток.... наплодять спиногризів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні