У Луцьку водій тролейбуса вигнав «співочих» пасажирів

8
5
У Луцьку водій тролейбуса вигнав «співочих» пасажирів
У Луцьку водій вигнав з тролейбуса пасажирів, які співали українські пісні.

Просто кричущий випадок стався у вівторок, 20 листопада в Луцькому тролейбусі на 15 маршруті, - йдеться у дописі на сторінці Луцького підприємства електротранспорту у Фейсбуці.

"Близько восьмої вечора група чоловіків з будинку культури в черговий раз вирішила підняти настрій пасажирам ЛПЕ. Зазвичай вони сідають біля ЦУМу і до проспекту Молоді розважають людей зачаровуючими українськими піснями.

Багато хто з вас мав змогу їх чути. Це не підготовлений флеш-моб, не проплачена акція, не піар, не реклама, а просто поклик душі людей закоханих у спів. На обличчях пасажирів спочатку здивування, а потім завжди посмішка, дехто підспівує, молодь виймає навушники своїх смартфонів, і після кожної пісні не соромиться голосно аплодувати і вигукувати «браво»."

"Бачити і чути цих чоловіків у тролейбусі, завжди охайно одягнених, зі світлими обличчями це завжди свято і гарний настрій. Але цим разом, зовсім молодий водій, якому невідомо що сталось, ні з того ні з сього взяв і вигнав улюбленців лучан з тролейбусу незважаючи на вдячні оплески пасажирів.

Просто ганьба і сором за такий вчинок нашого працівника, і жаль, що так мало знаємо про цих милих людей, перед якими колектив ЛПЕ щиро вибачається і сподівається, що цей інцендент не стане їм на заваді тішити лучан, пасажирів гарними українськими піснями. А тим нашим пасажирам, кому пощастить зняти цей хор чоловіків на свій смартфон і викласти в ютуб, гарантуємо у вигляді призу місячний проїздний квиток." - обіцяють у підприємстві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В того водія напевно батьки -дідусі комуністи...а може він на ватників працює
Відповісти
Вони своїм воланням відволікали його від керування транспортним засобом, так що все правильно він зробив!
Відповісти
Одне щеня вигнало групу чоловіків... що то за чоловіки такі?????
Відповісти
А шо вони мали робити? Дати пісдюлєй воділі, викинути його з тролейбуса, посадити когось за руль і їхати дальше співаючи собі?
Відповісти
Правильно зробив що вигнав
Відповісти
Сів тролейбус -їдь мовчки а не волай ,хоч співати -іди в клуб.
Відповісти
Соромно читати деякі коментарі....Я їхала у тому тролейбусі, спів викликав у всіх посмішку та гарний настрій, бабусі просили заспівати ті пісні, які пам'ятали , а молоді люди дякували, виходячи на зупинці. Невдоволення виказував тільки водій, який навмисно стояв на зупинках по 5-10 хвилин, чекаючи поки не припинять співати. Такий собі мовчазний протест- і байдуже, що це подобається всім. І таки він зіпсував всім настрій......
Відповісти
Я думаю, в громадському транспорті не має місце співам, гітаристам, і т.п. Цікаво було б почитати коментарі, коли б водій тролейбусу відволікся на спів і попав у аварію...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні