Волинські громади отримали майже 300 мільйонів гривень єдиного податку

0
-3
Волинські громади отримали майже 300 мільйонів гривень єдиного податку
Завдяки сумлінню представників малого бізнесу місцеві ОТГ на Волині отримали майже 300 мільйонів гривень єдиного податку.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Протягом січня - жовтня 2017 року до місцевих бюджетів Волині сплачено 295,5 мільйона гривень єдиного податку. Це майже на 44 відсотка більше минулорічних показників за такий же період.
Аналітика переконує, що найбільшу суму надходжень - 212,4 мільйона гривень єдиного податку, бюджети отримали від спрощенців – фізичних осіб.

«Саме фізичні особи – суб’єкти малого підприємництва, котрі працюють в умовах спрощеної системи оподаткування, цього року спрямували до бюджетів громад на 55,3 відсотка більше єдиного податку.

Враховуючи вагомий внесок суб’єктів малого бізнесу у фінансову самостійність громад представникам органів місцевої влади варто дбати про максимально сприятливий клімат для їх діяльності з тим, щоб в майбутньому отримати належні надходження до бюджету», - зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що успішно розвиватися та, відповідно, збільшувати податкові відрахування, представники бізнес - середовища зможуть лише в умовах рівноцінної конкуренції.

«Тож, представники місцевого самоврядування, які володіють найповнішою інформацією про здійснювану на території громад підприємницьку діяльність, повинні переконувати всіх без винятку підприємців обов’язково офіційно зареєструватися та здійснювати діяльність з дотриманням норм трудового і податкового законодавства.

В межах компетенції фахівці ДФС нададуть необхідні роз’яснення та адмінпослуги з тим, щоб виконання податкових зобов’язань не було обтяжливим обов’язком», - підсумувала Світлана Савчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні