У Луцьку п'яний водій побив пішохода і втікав

1
-8
У Луцьку п'яний водій побив пішохода і втікав
Лучани на Варшавському ринку самостійно затримали водія, який, за їх словами, мало не збив пішохода, а потім ще й побив його.

Про це йдеться в сюжеті «12 каналу».

Як розповідає потерпілий, автівка зачепила його боковим дзеркалом, коли він переходив дорогу на Кравчука. Водій зупинився, вийшов із машини та розпочав сварку, стверджуючи, що чоловік пошкодив йому бокове скло. За словами очевидців, після словесної перепалки він розпочав бійку.

«Коли ми побачили, що він у нетверезому стані, 30 людей з ринку зібрались і його скрутили, він два рази втікав у провулок», - каже постраждалий Сергій Шеремета.

Після декількох спроб водія втекти, підприємці ринку зателефонували у поліцію. На місце події правоохоронці їхали майже годину.

За словами полції, правопорушника позбавлять прав на рік та випишуть штраф 10200 гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого страшного... Через суд поверне посвідчення водія назад за кілька місяців...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні