--> У Луцьку вночі «замінували» клуб «Версаль» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку вночі «замінували» клуб «Версаль»

10
0
У Луцьку вночі «замінували» клуб «Версаль»
Уночі до поліції зателефонував невідомий і заявив, що у Луцьку, в нічному клубі «Версаль» захований підривний пристрій. Відвідувачів клубу евакуювали.

Пригода сталася уніч на суботу, 18 листопада, інформує власкор Волинь24.

На виклик прибули вибухотехніки, швидка допомога, поліція, рятувальники та дві групи активістів «Самооборони Волині». Самооборонівці допомагали евакуйовувати відвідувачів клубу.

Кілька сотень відвідувачів «Версалю» виводили з приміщення більше години. Підігрітий алкоголем люд не хотів виходити. Хтось жартував, хтось добивався відповіді на питання, «чи буде ще туса», хтось обурювався, що йому не дали допити коктейль…

Вибухового пристрою не знайшли.

З’ясовуючи деталі, правоохоронці дізналися, що до охорони клубу кілька раз підходив чоловік, якого не впустили у приміщення. Він заявляв, що «підкладе бомбу» у «Версаль».

Підозрюваного затримали. Той був нетверезим. При ньому був мобільний телефон, з якого, ймовірно, й телефонували на 102 з повідомленням про замінування клубу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніхто нікого не виводив!
Брехня!
Вони прибули і люд сам по собі почав не виходити, а ставати в чергу до гардеробу. Могли б вибухнути у черзі за верхнім одягом!
Відповісти
Це гадючних шалавих і кобилей та наркоманів його давно пора закрити.Де воєнкоми їх всіх до військкомату,як у Львові роблять.Хай нембухають, а Родину защищают
Відповісти
Порушили відпочинок сільської молоді, а тим часом мама з татом миє туалети і Італії.
Відповісти
давно треба було цю конюшню взірвати....
Відповісти
Заклад останнім часом дійсно згидився. Працівники нічного закладу дуже агресивно ведуть себе по відношенню до клієнтів,впускають таку кількість відвідувачів що не вистачає місця де стати, питається для чого.Коли вже понаїдаєтесь тими грошима.
Дуже багато приходить дітей,а потим пишуть в коментарах що приходять шалави і кабелі,йдіть в оперу, там заклад для студентів.
Відповісти
"Опера" - заклад для студентів?
Скоріше для пафосних мажорчиків із айфонами, купленими за татові гроші)
Скільки пам'ятаю, у "Версаль" завжди ходило студентство, а не навпаки)
Відповісти
Яка родіна Насрати всім на родину мені з великої гори всім пох.....і правильно насрати на гребану армію
Відповісти
'Звісно, давайте все позакриваємо тому, що нема чого вештатись ночами' - пишуть устроївшиєся мамочкі і задроти папаши які луплять доту зранку до смерканку. А чому ви судетет всіх по одній людині? Всі під одну верству? Що робити молодим і ніяк не 'шлюхам' і 'наркоманам'? Це ж молодість, хочеться і потанцювати, і поговорити та й випити вина кінець та кінців. Зараз би в стрічку полетіли коментарі: впєрьод в качалку, футбольчік і всьо такоє, всім після 22 сидіти дома іначє на ісправітєльні роботи.
Завжди були, є і будуть люди хами та любителі чарки, але ж і не забувайте, що і існують адекватні люди, так, котрі можуть випити, але знають міру, культурно потанцюють і до дому.
Звісно, погоджусь з тим, що зараз не контролюють естетичну репутацію закладів, головне ж дохід, а головне джерело - алкоголь.
Тому, підсумуючи все вище написане, саме власник і персонал закладу відповідає за 'кантінгєнт' який збирається в даному місці. А в Луцьку вибір не великий, або Опера або Версаль, хоча якби туди й туди зайшла ревізорька - хрестилася б.
Відповісти
В армію звиздуй задрот
Відповісти
Нсрати всім на армію і мені теж
Насрати на неї
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні