--> Заселяйся, а потім плати: відтермінування на квартири від БК «Інвестор»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Заселяйся, а потім плати: відтермінування на квартири від БК «Інвестор»*

0
-1
Заселяйся, а потім плати: відтермінування на квартири від БК «Інвестор»*
Відтермінування на житло від будівельної компанії «Інвестор» - доступне житло для волинян!

Квартира з краєвидом на ботанічний сад або старе місто чекає вас у ЖК «Супернова», що знаходиться у районі вулиці Львівської у Луцьку. Наразі тут діє акційна пропозиція на двокімнатні квартири площею 65,17 квадратних метрів – вони вартують 750 тисяч гривень.

«Ціна на квадратний метр у таких квартирах виходить значно нижчою, за звичайну вартість. Це – унікальна пропозиція. І головне – на них можна отримати відтермінування!» - розповідає керівник відділу продажів БК «Інвестор» Вікторія Доманська .



За такої умови половину вартості ви сплачуєте відразу, а іншу - через рік або два. Відтермінування починається з моменту підписання угоди.

До речі, розмір оплати не залежатиме від курсу гривні. Сума, встановлена договором, не переглядається. Також не потрібно платити відсотків та комісій.

«Якщо клієнт хоче придбати кватиру на умовах відтермінування, у нього є два варіанти. Наприклад, він може сплатити 50% від вартості квартири, а інших 50% без зміни вартості він платить у відстрочку протягом 12 місяців. Якщо ж клієнт хоче отримати розстрочку на 24 місяці, то на залишкову квадратуру ціна зростає на тисячу гривень за квадратний метр», - пояснює Вікторія Доманська.



Наприклад, якщо ви купуєте квартиру за 750 тисяч гривень і хочете взяти відтермінування на 24 місяці, то 375 тисяч ви сплачуєте відразу (за 32,5 квадратних метри). Решта – 375 тисяч розбивається на 24 місяці, проте тоді за кожен квадратний метр, який ви ще не оплатили, ви доплачуєте тисячу гривень.

«Щоб не вводити в оплату якихось комісій чи відсотків ми вирішили це питання от-таким чином. Адже два роки – досить тривалий термін. Поки людина вселяється, робить ремонт, купує меблі, то має час, щоб все оплатити,» - додає керівник відділу продажів.

Хочете придбати власний пент-хаус, квартиру в якій є де розгулятися, а діти, разом із собакою зможуть просто там бігати та гратися? «Інвестор» пропонує відтермінування на тих же умовах на великогабаритне житло.



Вас цікавить житло за межами міста, у тихому та екологічному районі? У «Інвестора» є остання пропозиція – єдина квартира у ЖК «Юпітер», що у Липинах.

Це - чотирикімнатна квартира, площею більше 106,32 квадратних метрів. Є можливість відтермінування виплат до 12 місяців, при умові сплати 50% вартості.

Якщо ж ви мешканець Ковеля, у вас є можливість придбати навіть трирівневе (!) помешкання. У ЖК «Парковий квартал» залишилося кілька розкішних квартир площею майже 128 квадратних метрів. Таке житло дворівневе та п’ятикімнатне, але за бажанням власника, до нього можна доєднати мансардний поверх і таким чином зробити його трирівневим . Тоді ви отримаєте таку собі віллу у Ковелі.



Тут теж є можливість відтермінування на 12 та 24 місяці на умовах, вказаних вище.

Деталі за телефоном: 096-030-20-10.
Адреса відділів продажу БК «Інвестор» у Луцьку:
вулиця Коперника, 13В;
вулиця Цегельна, 28;
проспект Президента Грушевського, 2, РЦ «Промінь»;
у Ковелі:
вулиця Глібова, 8Б.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні