На Волині розшукують чоловіка, який зник майже два роки тому

0
6
На Волині розшукують чоловіка, який зник майже два роки тому
Поліція розшукує чоловіка, який зник у Ківерцях майже два роки тому.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

Співробітники Ківерцівського відділу поліції встановлюють місце знаходження громадянина України Наменюка Ярослава Івановича, 11 лютого 1981 року народження, жителя села Вишнів Ківерцівського району.

11 лютого 2016 року чоловік поїхав із дому в райцентр Ківерці для святкування дня народження та по теперішній час не повернувся. Мобільний зв'язок з ним втрачено, місце його перебування невідоме. Востаннє розшукуваного бачили в кафе «Гопачок», що в місті Ківерці близько 23 години 11 лютого 2016р.

Прикмети: на вигляд 35-40 років, зріст 180-185 см., худорлявої тілобудови, обличчя видовжене, волосся темне, очі темно-зеленого кольору.

Був одягнений: чорні куртка та штани, шерстяна кофта та кепка бежевого кольору.

При собі мав мобільний телефон (смартфон «BRAVIS», модель «Альфа»), гаманець коричневого кольору, посвідчення учасника бойових дій на його ім’я.

Правоохоронці просять усіх громадян, яким відома будь-яка інформація про безвісти зниклого волинянина, повідомити Ківерцівський відділ поліції за наступними номерами телефонів: (03365)21-297; 22-251; тел., 066-137-6050, або 102.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні