--> У Північній Кореї засудили Трампа до смертної кари | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Північній Кореї засудили Трампа до смертної кари

2
-1
У Північній Кореї засудили Трампа до смертної кари
Державна газета КНДР Rodong Sinmun написала, що "північнокорейський народ засудив президента США Дональда Трампа до смертної кари".

Про це повідомляє Експрес із посиланням на The Independent.

У статті зазначається, що американський лідер образив Пхеньян, коли під час свого турне країнами Азії розкритикував "жорстку диктатуру" Кім Чен Ина.

"Найгірший злочин, за який його (Трампа - ред.) ніколи не можна буде помилувати, полягає в тому, що він наважився образити честь та гідність вищого керівництва (КНДР - ред.).

Він має знати, що він усього лише огидний злочинець, засуджений до смертної кари корейським народом", - пише Rodong Sinmun.

Також видання назвало Трампа боягузом через його відмову від планів відвідати демілітаризовану зону на кордоні між Північною і Південною Кореями.

Раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп заявив, що під час Азіатсько-Тихоокеанського турне посилив міжнародну єдність у питанні тиску на режим у Пхеньяні, щоб уникнути подальшого ядерного шантажу з боку Північної Кореї.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ця Корея це дітище і маріонетка викормлене Росією
Відповісти
Коли вирок буде виконано???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні