Міністр розказав, що буде замість пільгового проїзду в транспорті

4
1
Міністр розказав, що буде замість пільгового проїзду в транспорті
Сьогодні у транспортній сфері існує повний комунізм: скільки хочу, стільки і їжджу, а держава за все повинна платити.

Про це в інтерв'ю з "Апостроф" розповів міністр соціальної політики Андрій Рева, - пише Газета.УА.

За словами міністра, жителі різних регіонів отримують пільги нерівномірно, хоча мають однакові права на них. Так, ті, хто живуть у місті кожен день можуть користуватися чотирма видами транспорту. А жителі села в кращому випадку раз або два рази на рік проїдуться у метро.

"У випадку проведення монетизації і встановлення чітких нормативів, ті, хто мали більше, матимуть менше. А той, хто мав менше, матиме більше. Однак всі отримуватимуть однакову кількість фінансового ресурсу для забезпечення цих пільг", - прокоментував Рева.

Планується встановити нормативи та вартість поїздок. Жителю міста, де є відповідний транспорт, пільга буде виплачуватися грошима. Жителю села компенсуватиметься вартість поїздок у транспорті за місяць на основі наданих ним документів.

"Цих коштів може і не вистачити для тих, хто звик їздити без обмежень. Однак, для проїзду з дому і на роботу цього буде достатньо. Держава не зобов'язана на 100% забезпечувати всіх на рівні "скільки хочу, стільки і їжджу", - сказав міністр.

Він додав, що на залізниці необхідно навести лад з тарифами та пільгами. Адже, не буває безкоштовних послуг. За них усе одно має хтось платити. Якщо людина має можливість оплатити проїзд, а користується посвідченням, то це вже не пільги, а привілеї. Привілеїв за Конституцією бути не повинно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце вже розумніший підхід. Аж дивно.
Відповісти
Жителю міста надаватимуить грошима,а селянин муситиме збирати якісь папірці!це по вашому рівноцінний домтуп до пільг?!
Відповісти
Якщо міським жителям, щось заплатять , можливо колись потім, то селянам знову нічого не перепаде
Відповісти
Нічого страшного селюки не бідні ,продадуть 10 кабанів і мають 100 тисяч. Молока, сметану деруть на базарі такі суми,що страшно туди йти.А податків то не платять,А я працюю на заводі і плачу на них по 1000 грн в місяць. За що? А в них доходи ого які, не платять нічого.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні