--> «Репера-індіанця» назвали кращим студентом року на Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Репера-індіанця» назвали кращим студентом року на Волині

2
4
 «Репера-індіанця» назвали кращим студентом року на Волині
Веселий, щирий, творчий, цілеспрямований. Назар Дубина - кращий студент Волині 2017 року.

Палац культури Луцька, на диво, був заповнений лише десь наполовину. Чи то усі студенти пішли святкувати своє "професійне" свято ще за день до нього, чи то так зірки на небі склалися... Чесно кажучи, це печально, адже захід важливий, цікавий і потрібний, - пише VIP.

Конкурс стартував світлодіодним шоу і налаштував на хороше проведення вечора. А надалі ж почалася справжня боротьба за перемогу. Молоді, красиві, розумні студенти, які уже, до речі, стали кращими у своїх номінаціях, змагалися між собою у фіналі.

До слова, сам конкурс складався із трьох етапів. Перший - подача заявок, другий - засідання членів журі, де й обрали кращих у номінаціях, і третій - сам гала-концерт.

У фіналі зійшлися студент-дизайнер Віра Алфьорова, студент-науковець Назарій Шуляк, студент-науковець Надія Тележинська, студент-журналіст Анастасія Хазова, студент-громадський діяч Ірина Гаранчевська та студент-митець Назарій Дубина.

Учасники показали членам журі та глядачам представлення, которкі відеоролики, які допомогли познайомитися з фіналістами ближче.

У другому конкурсі студентам справді було де розгулятися, адже вони мали змогу показати свої таланти. Чого тільки не робили вони на сцені: співали, танцювали, жартували, показували свої творіння та читали монологи... Словом, розважали як могли:)

Третій конкурс, схоже, розставив усі крапки над "і", а все тому, що учасники повинні були миттєво відповідати на питання членів журі.

А запитання, до речі, вражали оригінальністю. Наприклад, луцький шоумен і батько синів-близнюків Сергій Скулинець запитав: "Чим відрізняється вода від близнят?"

Віра Алфьорова припустила, що близнят не можна випити. Та правильна відповідь була такою:

"Вода - H2О, а близнята - О, аж два".

Директор Молодіжного центру Волині Захар Ткачук теж мав цікаве запитання: "Що таке числа Чингісхана?". Справа в тому, що таких чисел не існує, і , як зазначив Захар, їх він тільки придумав.

Що ж, у підсумку, кращим студентом Волині став Назар Дубина, який вразив глядачів своєю щирістю, чесністю та непереборним бажанням рухатися вперед.

"Бажаю вам вірити в себе, не слухати тих, хто у вас не вірить, ставте чіткі цілі та досягайте їх", - побажав переможець.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
до чого те піря на голові? шо нібудь...вже всі пересовали цю хєрню
Відповісти
до чого те піря на голові? шо нібудь...вже всі пересовали цю хєрню
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні