--> «Вмирайте тихіше» - киянка закликала сусідів не так голосно кохатися | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Вмирайте тихіше» - киянка закликала сусідів не так голосно кохатися

4
1
«Вмирайте тихіше» - киянка закликала сусідів не так голосно кохатися
У Києві на одному з будинків на Відрадному з'явилося забавне оголошення. У ньому мешканці будинку обурюються через шум, який створюють їх сусіди.

Фото оголошення було опубліковано в групі "Мій Відрадний" в Facebook, - пише Газета.УА.

"На жаль, не знайома особисто, тому пишу публічно! Пара, яка полюбляє робити "це" так, щоб чули два будинки: переконливе прохання, закривайте вікна, вставляйте кляп або використовуйте інші підручні засоби. Вчора моя дитина прокинулася близько 23 години із запитанням: "Мамо, хто це так голосно вмирає?". "Вмирайте" тихіше !!! Ви живете в багатоквартирному, а не в приватному будинку, десь у глибокому лісі. Поважайте, будь ласка, сусідів! Поруч з вами живуть діти і люди похилого віку", - йдеться в повідомленні.

У соцмережі одні підтримують авторку оголошення, а інші вважають, що жінка аж надто прискіпується до "гучної" парочки.

"Кілька років тому, в п'ятиповерхівці на Гарматній влітку, відкриті у всіх вікна ... теж влаштували ігрища ... два будинки не спали ... коментували, підказували і сміялися всі ... Більше не порушували правила життя", - прокоментувала Тетяна Коробчук.

"Як сказав би мій друг: "Не треба заздрити", - вважає Мар'яна Ласкава.

"На жаль, багато хто забув, або не знають такого поняття як сором! Розмовляла з батьком сусіда-бешкетника, так він сказав, "що виховуйте його самі, у мене вже немає сил, і поліцію я дозволяю викликати" ..Сусід живе тихо ... навіть підлогу біля вікна помив ... А розмова була без злоби, з гумором", - написала Тетяна Коробчук.

"Дуже розумію авторку цього послання, мої сусіди цілодобово то лаються, б'ються, то миряться з ахами, благо 2 кімнати, і ми всі тепер спимо в другій, як дитині пояснити, і навіщо взагалі йому це слухати, я не розумію", - скаржиться Юля Маамо.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наростіть стіну гіпсокартоном...
Відповісти
Наростити стіну гіпсокартоном??? ЩОб краще чути???
Ніша між стіною та гіпсокартоном навпаки підсилює звук. Для звукоізоляції потрібно хочаб пінопластом обклеїти.
Відповісти
А чому на москальській мові? Ганьба.
Відповісти
мої сусіди так над нами трах...ся, що ліжко об підлогу бемкає,( як їх це не напрягає?), сусідка кричить як недорізана, малий прокинувся, питає що це робиться, якщо тьоті погано,то треба скору поміч визивати. Спи кажу, вже визвали, скоро замовкне. Через день знов те саме, малий каже, що треба щось робити, тьотя вмерти може.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні