На Волині зловили «паспортистів», які за гроші підробляли документи

0
5
На Волині зловили «паспортистів», які за гроші підробляли документи
На Волині викрито налагоджену співробітниками Державної міграційної служби схему незаконних поборів з громадян.

У вівторок, 14 листопада, викрили незаконну діяльність підприємця та службових осіб двох територіальних підрозділів Державної міграційної служби в області, які спільно налагодили систему поборів з громадян за сприяння в оформленні паспортів для виїзду за кордон, - повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

При цьому службові особи підрозділу міграційної служби задля підготовки пакету документів, необхідних для оформлення паспортів, за окрему грошову винагороду вносили недостовірні відомості до офіційних документів, застосовуючи недійсні штампи та печатки.

Незаконно отримані від громадян кошти та ці штампи і печатки вилучені під час проведення обшуків за місцем роботи фігурантів кримінального провадження.

Наразі слідчими органу безпеки провадяться першочергові слідчі дії, по завершенню яких вирішуватиметься питання повідомлення особам про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні