Волинянка виграла «срібло» на чемпіонаті Європи з параволейболу

0
-1
Волинянка виграла «срібло» на чемпіонаті Європи з параволейболу
Дівчина з Волині здобула 2-ге місце на чемпіонаті Європи з параволейболу.

Волинянка Богдана Караванська у складі збірної України виборола срібло чемпіонату Європи з параволейболу. Змагання тривали з 4 по 11 листопада у Хорватії, - пишуть Волинські новини.

Національні паралімпійські збірні команди України з волейболу сидячи (чоловіки та жінки) стали віце-чемпіонами чемпіонату Європи з параволейболу.

За жіночу збірну, зокрема, виступала студентка Академії рекреаційних технологій і права Богдана Караванська.

Золото змагань виборола збірна Росії – саме з нею українки боролись за перемогу у фіналі.

Дівчина розпочала заняття спортом ще у 2008 році в Ковелі. Богдана - без обох ніг.

«Пригадую як мій перший тренер запропонував мені просто прийти і спробувати важку атлетику. Так я лягла на жим лежачи і мені сподобалося. Вже з травня 2013-го розпочала тренуватися в Олега. Головне - вірити в свої сили, прагнути чогось кращого та працювати над собою. Зараз я тренуюсь тричі в тиждень Це дуже тішить, бо ти відчуваєш, що дещо можеш і бачиш як твої результати ростуть, це надихає. Головне, аби було бажання долати перешкоди. Це важливо, бо в нашій країні майже нічого не пристосовано для людей з фізичними вадами, навіть бордюри всюди високі. А взимку їздити самому нереально. Тому, прийшовши в зал, я відчуваю себе щасливою», - каже Богдана Караванська.

В квітні 2017 року спортсменка здобула срібло чемпіонату України з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні