«Паркуються, де попало», - волиняни скаржаться на «автохамів»

0
2
«Паркуються, де попало», - волиняни скаржаться на «автохамів»
У Іваничах парковка навпроти ринку “Гостинець”, а точніше стиль паркування автомобілів, створює аварійну ситуацію на дорозі.

Це активно коментують іваничівці в соцмережах, - пише Буг.

На цій ділянці дуже пожвавлений рух транспорту і людей. Автомобілі паркують по обидва боки дороги. Перейти через проїжджу частину пішоходам, коли вона заставлена автомобілями зліва і справа, складає певні труднощі.

Місцеві жителі у соцмережі Фейсбук розмірковують, чи потрібно біля ринку “Гостинець” (“Модуль”) та біля будинку 39 на Грушевського встановити знак “Парковка/зупинка заборонена”.

"Так! Бо неодноразово ставала свідком аварійних ситуацій, які відбуваються, коли розминаються автомобілі! Тим паче, що з обох боків ринку є можливість припаркуватися", - пише Kateryna Boniuk.

"Двосторонній рух, пішоходи переходять вулицю кому, де треба, школа, ринок – скупчення народу та транспорту. Все це створює аварійну ситуацію", - відповдає Ірина Приймак.

"По – перше, у цьому місці люди постійно переходять дорогу, йдучи до ринку. По – друге, навколо є досить місць для паркування. По – третє, автівки з обох боків створюють аварійну ситуацію", - зазначає Юрій Опекан.

"Підприємець, створюючи торгове місце повинен подбати про створення місця для автопарковки/ зупинки транспортних засобів, в даному випадку дирекція ринку “Гостинець” і “Модуль” повинні подбати про місця для парковки/ зупинки транспортних засобів, пішохідних переходів, які повинні бути позначені дорожніми знаками і розміткою", - обурюється Віталій Романюк.

"Місце для парковки є. Але наші водії звикли ставити свій транспорт, де попало", - написав Ігор Парафін.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні