--> На Рівненщині водій кинувся з ножем на пішохода | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Рівненщині водій кинувся з ножем на пішохода

1
-9
На Рівненщині водій кинувся з ножем на пішохода
Водій таким чином хотів покарати чоловіка за перехід у невставновленому місці.

Оперативники Гощанського відділення поліції затримали 26-річного жителя Гощанського району, який наніс тяжкі тілесні ушкодження жителю Черкас.

Про це власкору IA ZIK повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини.

Слідчо-оперативна група встановила, що 10 листопада близько 18-ї години 30 хвилин у селі Бабин Гощанського району водій автомобіля «Honda», 26-річний житель Гощанського району, наніс два удари ножем 25-річному чоловікові, який переходив проїзну частину неподалік пішохідного переходу. Підозрюваний повністю визнав свою вину та пояснив слідчим, що потерпілий раптово вийшов на проїжджу частину дороги та ледь не потрапив під колеса його авто.

Потерпілого каретою швидкої медичної допомоги доставили до Рівненської обласної клінічної лікарні, де у нього діагностували проникаюче ножове поранення черевної порожнини. Його прооперовано.

Як з’ясували поліцейські, потерпілий – 25-річний житель Черкас – працює на одному із підприємств Гощанського району.

«Слідчий вже повідомив зловмиснику про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. У понеділок у суді йому обиратимуть міру запобіжного заходу», – каже начальник Гощанського відділення поліції Анатолій Цідилко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До чого ми дійшли,дурдом.То що виходить ,якщо переходиш у невстановленому місці то потрібно вбивати людину яка не хоче застерегти сама себе в дорозі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні