--> Олександр Товстенюк судиться за власні водійські права | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Олександр Товстенюк судиться за власні водійські права

6
-14
Олександр Товстенюк судиться за власні водійські права
Голова правління фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олександр Товстенюк оскаржує рішення Луцького міськрайонного суду, який відібрав у нього права за п’яне водіння.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Нагадаємо, увечері, 30 липня, на проспекті Василя Мойсея за водіння у нетверезому вигляді патрульні затримали голову правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олександра Товстенюка.

Судове засідання відбулося у п'ятницю, 10 листопада, о 10:20.

Драгер показав 0,23 проміле алкоголю в крові Олександра Товстенюка, через три хвилини – 0,29 проміле.

Олександр Товстенюк визнає, що випив слабоалкогольний напій. Каже - соромно, але у його крові, переконує, не було більш ніж 0,05 проміле алкоголю, коли він кермував автомобілем. Тому просить водійське посвідчення у нього не відбирати.

Відтак, захисники у залі суду попросили викликати на наступне засідання лікаря-нарколога, який проводив огляд. Служитель Феміди Віталій Денісов задовольнив це клопотання.

Розгляд справи перенесли на 21 листопада.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прослідковується упереджене ставлення суду до цього поважного бізнесмена. Він явно не заслуговує такого покарання, оскільки збільшення вмісту алкоголю на 0,02 проміле не тягне позбавлення прав.
Відповісти
Ага ,пяний за кермом-потенційний вбивця,якби всі судді були такі принципові то на дорогах було б меньше смертей...І нічого захищати отого"поважного бізнесмена"!
Відповісти
Олександр Віталійович - свята людина, а ви всі свині.
Відповісти
Святі на небі...А якщо воно випивши полізло за кермо то про яку святість можна казати...і не обзивайте людей яких не знаєте!
Відповісти
А ти дибіл!!!!
Відповісти
Ці мажори достали п'ють сідають за кермо і хочуть щоб їх ненаказували вони є всі такі хороші а поліція просто чіпляється до цих " ангелів" що хіба вони винуваті що слабоалкогольний напій показав промілі алкоголю.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні