Волинянин влаштував «поножовщину» через дівчину

1
7
Волинянин влаштував «поножовщину» через дівчину
Двоє друзів - волинянин та рівнянин - побилися через дівчину. Дійшло до застосування ножа. Обоє поранені.

У середу, 8 листопада, близько 22 години повідомила 32-річна рівнянка, що на вулиці Тиха села Великий Олексин вона виявила автомобіль, у якому знаходиться закривавлений водій.

Поліцейські з’ясували, що тілесні ушкодження 43-річний мешканець села Липини Волинської області отримав під час конфлікту із товаришем, 28-річним жителем села Великий Олексин, який відбувся у полі неподалік населеного пункту на ґрунті ревнощів до знайомої дівчини.

У чоловіка діагностували політравму черевної порожнини, ножове поранення грудної клітки, шиї, рота, перелом руки та госпіталізували у реанімаційне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні.

Крім того, о пів на дванадцяту вечора до поліції повідомили лікарі Рівненської центральної міської лікарні, що до них з проникаючим ножовим поранення черевної порожнини, стегна, шиї та спини каретою швидкої медичної допомоги доставили 28-річного жителя села Великий Олексин.

Як пояснив потерпілий поліцейським, тілесні ушкодження він отримав у ході сварки зі своїм знайомим із Волині, який приїхав у гості.

Життю обох учасників події нічого не загрожує.

У поліції за фактами нанесення тяжких тілесних ушкоджень обом чоловікам розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини події.

Теги: поліція, ніж
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото страсті!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні