У Ковелі колишній «зек» побив і пограбував сусіда

0
5
У Ковелі колишній «зек» побив і пограбував сусіда
У Ковелі місцевий мешканець побив і пограбував свого друга по чарці.

Подія трапилася у будинку на Привокзальній площі, - пише Про Ковель.

До Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення від 38-річного місцевого жителя про грабіж. Поліцейські встановили особу зловмисника та затримали його. За цим фактом слідчі проводять досудове розслідування.

За інформацією Ковельського відділу поліції, потерпілий та його кривдник разом вживали спиртні напої. Згодом зловмисник вдарив свого знайомого в обличчя, забрав мобільний телефон та почав втікати.

У цей час поруч проходили двоє підлітків, які зателефонували в поліцію та розповіли куди побіг грабіжник. Працівники групи реагування патрульної поліції затримали чоловіка в одному з дворів багатоповерхівок.

Грабіжником виявився 33-річний житель Любешівського району. До слова, чоловік декілька днів як звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння грабежу та розбою. Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Чоловіку "світить" до шести років. Досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні