Як нацгвардійці розшукували маленьку лучанку, яка зникла

1
3
Як нацгвардійці розшукували маленьку лучанку, яка зникла
До пошуків маленької лучанки, яка зникла надвечір 8 листопада, залучили нацгвардійців.

Бійці Нацгвардії виявили поблизу автобусної зупинки за три кілометри від дому, - повідомляє ВолиньPost.

Про це розповів стрілець 2 патрульного взводу 2 патрульної роти військової частини 1141 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України солдат Михайло Цешківський. Він разом з іншими нацгвардійцями та працівниками Головного управління Національної поліції у Волинській області був залучений до пошуку зниклої 10-річної дівчинки у Луцьку, - повідомив майор Володимир Хаверко.

Нагадаємо, у середу, 7 листопада, 10-річна дівчинка вийшла з дому близько 14:00 і не повернулась.

Нацгвардійці здійснювали пошук разом з працівниками ювенальної превенції та дільничними офіцерами поліції.

Пошук ускладнювався тим, що зникла дівчинка мала вади слуху, і як повідомили батьки, вона залишила вдома слуховий апарат.

В результаті ретельних пошуків спільних груп представників поліції та нацгвардійців близько 20:00 вдалося встановити місце перебування дівчинки. Правоохоронці виявили зниклу за три кілометри від дому.

«Ми побачили зниклу дівчинку поблизу автобусної зупинки за три кілометри від дому. Вона виглядала розгублено та не знала куди йти. Підійшовши до неї, за допомогою мобільного телефону написали, чи вона не змерзла і чи не хоче їсти, та повідомили керівництву, що дівчинка знайшлась.Згодом, в магазині, який був поруч, ми пригостили Настю печивом, цукерками та солодкою водичкою. Поки ми були в магазині, вже прибув керівник пошукової операції і дівчинку відвезли додому», - розповів солдат Михайло Цешківський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Читала, що розшукують цю дівчинку і дуже переживала, що дитину не знайдуть. Молодці хлопці!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні