Елегантно, вишукано, смачно: луцький ресторан «BlackGold»*

1
-6
Елегантно, вишукано, смачно: луцький ресторан «BlackGold»*
Вишуканий інтер’єр, затишна атмосфера та смачна вишукана кухня – це те, що чекає гостей ресторації «BlackGold».

Інтер’єр закладу лаконічний, проте наповнений елегантними деталями.
Вже зробивши перший крок всередину, розумієш – приємна затишна атмосфера сприятиме гарному відпочинку: стіни, підлога та сходи у світлих тонах, дизайнерські свічки та квіти при вході ніби запрошують подивитись, як же ж оформлений зал. Золоті елементи дизайну додають витонченості та фешенебельності.

В основному залі елегантно та спокійно - молочно-коричневий інтер’єр, камін, зі складеними всередині дровами, ліхтарі та безліч свічок різних розмірів. Серед декоративних елементів – гілочки лози зі стразами-крапельками, що додають затишку та спокою. На кожному столику – живі квіти, на вікнах та підлозі – вазони. Є також дитяча зона – тут батьки можуть залишити своїх дітей.



Продуманий дизайн та затишна атмосфера допомагає розслабитись та віддати належне стравам, які подаються у ресторані.

«Якщо ви шукаєте заклад, щоб просто порозмовляти без зайвої метушні та шуму – вам у «BlackGold», - переконує адміністратор закладу Дмитро.

Загалом ресторан вміщає до 80 гостей. Якщо потрібно підготувати вечірку чи відсвяткувати День народження, ювілей чи весілля – вам порадять найкращих ведучих та музикантів, допоможуть з оформленням.
Та тим, що справді вирізняє ресторацію серед інших у Луцьку, є кухня. Тут працюють шість кухарів та шеф –кухар Олег Михайлович із 15-річним досвідом роботи Португалії.

З Європи Олег Миколайович привіз свої секрети, що базуються на поєднані особливостей північно- африканських та європейсько-бразильських страв. Тож тепер у «BlackGold» звичні для українців продукти поєднують з екзотичними спеціями.




У меню - класичні страви європейської та української кухні з оригінальними інгредієнтами від шеф-кухаря. Особливістю меню є розділ «Страви з морепродуктів» – креветки, мідії, лангустини та кальмари. Тут запевняють : такого у Луцьку ви не спробуєте ніде!

До речі, меню постійно оновлюється – залишаються лише найпопулярніші страви.

Фішка закладу – стейк-рібай з української яловичини, витриманої 18 днів за температури 5-6 градусів. Ця новинка в меню всього кілька місяців, проте вже встигла стати найпопулярнішою стравою та заробила гастрономічну любов лучан.

«BlackGold» також активні і в соцмережах та на власному сайті – тут вони ведуть свій кулінарний блог, де розповідають, що краще обрати в меню, відвідуючи заклад. Також вони діляться цікавою інформацією про особливості м’яса та риби, історією, впливом тих чи інших продуктів на організм.



Якщо ви цінуєте комфорт та стиль, любите легкі та вишукані страви або просто хочете гарно провести час, ресторація «BlackGold» чекає на вас.

До речі, якщо ви досі не знаєте де провести Новорічний корпоратив – у цій ресторації очікують саме на вас.

Адреса та контакти:

м. Луцьк, вул. Фабрична, 1
098 60 777 99

Сайт:http://restoranblackgold.lutsk.ua

Фото Ірини КАБАНОВОЇ
















Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому ресторан називається чорне золото? Адже так називають нафту.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні