--> Чоловіку, який зрізав сосни у волинському лісі, загрожує три роки ув'язнення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловіку, який зрізав сосни у волинському лісі, загрожує три роки ув'язнення

0
3
Чоловіку, який зрізав сосни у волинському лісі, загрожує три роки ув'язнення
Волинянин, який зрізав 11 сосен у Маневицькому районі, може "сісти" на 3 роки.

У лісі поблизу села Мала Осниця Маневицького району співробітники лісового господарства виявили 11 зрізаних сосен, про що повідомили у поліцію. Правоохоронці оперативно встановили злодія. Крадію, зокрема, загрожує до трьох років позбавлення волі, - повідомляє прес-служба поліції Волині.

У понеділок, 6 листопада, до Маневицького відділу поліції надійшло повідомлення від співробітників державного підприємства «Колківське лісове господарство» про виявлену незаконну порубку.

Зловмисник зрізав 11 сосен на території Великоосницького лісництва поблизу села Мала Осниця. Сума заданих матеріальних збитків становить понад 60 тисяч гривень.

Поліцейські встановили, що незаконну порубку здійснив 31-річний мешканець Маневицького району. Викрадену деревину правоохоронці вилучили.

Відомості по даному факту внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, арешту, обмеження або позбавлення волі до трьох років
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні