У Луцьку комунальники «прокинулись» після інтернет-скандалу

2
0
У Луцьку комунальники «прокинулись» після інтернет-скандалу
Після реєстрації петиції в інтернеті, в якій жителі вулиці Ковельської у Луцьку нарікали на жахливий стан двору, комунальники активно взялися прибирати територію.

Про цей йдеться в сюжеті «12 каналу».

Нагадаємо, жителі вулиці Ковельської скаржились на те, що їхня прибудинкова територія не прибирається, а сміття з баків летить до під'їздів. Лучанин Віталій Ковальчук закликав владу звернути увагу на жахливий стан прибудинкової території на вулиці Ковельській і написав відповідну петицію на сайті ЄСМП.

Жителі Ковельської кажуть, що вже через два дні після реєстрації петиції, комунальники почали прибирати їхній двір.

«Тільки петицію зареєстрували – вже двірник працює. Що тут робилося позавчора – це страшно. З тих смітників все сміття летить до під'їздів. І нікому до того діла нема. Коли дощ – ні пройти, ні проїхати», - каже автор петиції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото в нас завжди так, поки "копняків" не надаєш нічого не роблять..
Відповісти
таке саме жахіття і на Перемоги,26,в дворі не прибирається,калужі і багнюка не можливо пройти.Де наші "слуги народу",які перед виборами б"ють себе в груди ,що вони все зроблять,тільки виберить мене,а потім не бачишь іх до самих виборів. За що ми платимо кожен місяць ЖЄКАМ за утримання будинку.Вони не чого не роблять .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні