Стало відомо, яка середня зарплата волинян

6
-3
Стало відомо, яка середня зарплата волинян
На Волині середньомісячна номінальна зарплата штатних працівників підприємств, установ та організацій області у січні–вересні цього року становила 5628 гривень.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління статистики у Волинській області, - пише Волинь.info.

Середня зарплата на Волині в 1,8 раза вище мінімального її рівня передбаченого законодавством (3200 грн) та на 44,3% більше, ніж у відповідному періоді 2016 році (в Україні – відповідно 6847 грн, в 2,1 раза вище і на 37,2% більше). За рівнем зарплати Волинь випередила Кіровоградську, Тернопільську, Чернівецьку та Чернігівську області.

Найбільш оплачуваною була робота працівників, зайнятих виробництвом меблів (10134 гривень), машин і устаткування, не віднесених до інших угруповань (9916 гривень), автотранспортних засобів, причепів і напівпричепів (8472 гривень), фінансовою і страховою діяльністю (8219 гривень).

Значно нижчими були заробітки у сферах поштової та кур’єрської діяльності і тимчасового розміщування й організації харчування (відповідно 2956 гривень і 3666 гривень).

В цілому на промислових підприємствах середньомісячна зарплата становила 6871 грн, на підприємствах транспорту, складського господарства та допоміжної діяльності у сфері транспорту – 5898 гривень, в освітніх закладах – 5339 гривень, у будівельних організаціях – 5244 гривень, сільськогосподарських підприємствах – 5029 гривень, в установах охорони здоров’я – 4462 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хтось їсть м`ясо, хтось рис, хтось капусту. В середньому всі троє їдять голубці. Те саме з середньою зарплатою
Відповісти
Що все носяться з тією зарплатою, ви подивіться що за ціни на ринку, в маркетах, на комуналку... Це стидоття казати за таку зарплату і ще якесь порівняння проводити з минулими роками, вже взагалі людей за дур...ів маєте?! А у владців яка??? Ганьба!!!
Відповісти
Засоби масовоі ініормаціі кричать ,що все так добре,от тільки живеться хреново. Ми повернулись в часи" совка."-коли стаорюваляся іллюзія достатку і всі вірили у світле мацбутнє.
Відповісти
на отримання осла в зоопарку більше грошей тратять ніж моя пенсія
Відповісти
О які у вас високі цифри тут!
Раніше ми працювали на 1.5 ставки (від мінімальної)
робота цього вимагала . Потім після підняття мінімальної з.п. з січня 2017р.
роботодавець запропонував нам працювати на 1.0 ставку при тому ж об'ємі
роботи і всі мусили погодитись ,куди діватись? Але ловіть новий прикол -
з січня 2018р. нас переводять на 0.5 ставки - це 1600 грн. ''бо немає коштів на зарплату''(це при річному обороті в 3 млн. грн.) . А ви не хочете до нас на роботу?
Місця ще тепленькі .
А якби ви дізнались як називається організація то взагалі
б попадали з крісел на підлогу .
Відповісти
А в бібліотеках зарплата прибиральниці 4 тисячі. А в інших-12 тисяч.Це в теплі,нічого не роблячи, одне треба ловити читачів за рукави,бо їх там просто нема.Питаєтья за що така велика зарплата в бібліотеках? Коли в АТО одержують 7000 тисяч, на заводах 5 тисяч, але як потрібно працювати.Але чи потрібно стільки бібліотек в одному Луцьку аж 16 разом з філіалами. Закривають лікарні, школи,реабілітаційні центри з дітьми, хворими на туберкульоз, а бібліотеками ніхто не цікавиться,кому вони потрібні,хто до них ходить.Читачі дописані тисячами.А мільйони наших податків йде на утримання штату бездельників. В науковій бібліотеці штат 100 бібліотекарів- це просто жах.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні