--> У Ковелі водій на «бляхах» ледве не наїхав на маму з дитиною | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі водій на «бляхах» ледве не наїхав на маму з дитиною

1
-1
У Ковелі водій на «бляхах» ледве не наїхав на маму з дитиною
У Ковелі на вулиці Незалежності на пішохідному переході автівка ледь не збила матір з дитиною.

Про це написала ковельчанка Юлія Леденцова на сторінці «Ковель Life» у Фейсбуці.

«Добрий вечір! Знаходжуся під дуже великим враженням від вечірньої прогулянки містом. Йшли з дитиною по вул. Незалежності в напрямку супермаркету «Вопак». Переходили дорогу по «зебрі». В цю ж хвилину з вул. Незалежності повертає машина і не зупиняючись, не звертаючи на нас жодної уваги продовжує рух і паркується біля «Оранжа», – ділиться вона своєю історією.

«Я ледь встигла дитину схопити за капюшон куртки, щоб зупинити і не попасти під машину. Водій же говорив по телефону і не звертав уваги на нас. Я підійшла і зробила зауваження (не впевнена, що коректно).
Почула дуже багато цікавого про себе. Розумію що в даній ситуації жінка з дитиною є повністю безсилі. Все що можу, то розповісти і викласти фото машини, яка до речі, припаркована в належному місті», – зазначає жінка.

Допис не залишився поза увагою користувачів соцмережі. Люди обурюються, що на тротуарі там де ходять люди, машина їздити не має права. Також користувачі зазначають, що жінці треба було викликати поліцію і штраф мав би бути однозначно.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До чого тут «бляхи»? Якщо він скот, то не важливо, є бляхи чи нема
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні