«Схопив доньку і заламував руки»: на Волині водій маршрутки побив пільговика з дитиною

13
-2
«Схопив доньку і заламував руки»: на Волині водій маршрутки побив пільговика з дитиною
На Волині інвалід з донькою купили пільгові квитки в касі, але водій автобуса "Луцьк-Ратне" відмовився везти їх задешево, вигнав та навіть побив.

Про це йдеться в сюжеті "Факти ICTV".

"Синець, подерта шкіра і ще синці. Він заламував і бив", - каже потерпілий Валентин.

Чоловік каже, що водій його побив, коли він відмовився виходити. Перепало від хулігана і дочці.

"Хватає мою дитину, вона ледве не впала. Тоді він переключився на мене і вхопив за груди. Я інвалід по зору. Мені що, вже не жити? Моя донька є дитиною з багатодітної сім'ї", - бідкається чоловік.

Сімнадцятирічна донька від такого приниження досі не оговталась, у неї нервовий зрив. І хоча люди з автобуса намагались захистити пільговиків, водій їх силоміць виганяв. Батько каже, що сплатив половину вартості квитка, а донька лише станційний збір, бо так передбачив закон і такі квитки дали на автостанції.

Натомість водії кажуть, що пільговиків зараз дуже багато, а держава за їхній проїзд - не компенсує.

Конфлікт розслідує поліція. Якщо вину водія доведуть - він сплатить штраф або піде на виправні роботи.

Юристи запевняють, що водій грубо порушив закон. адже право пільгового проїзду для таких категорій пасажирів забезпечила держава і якщо виник такий конфлікт - насамперед радять викликати поліцію.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якщо пільги то скрізь хай пільговик обіжений наприклад у своєму магазині мега спорт роздає безкоштовно свої товари багатодітним 50 процентів знижки робить інвалідам іне будетаким розумним і покамерах які стоять на автостанції не бив його водій
Відповісти
Хай в Ліга спорті зробить знижки для інвалідів,багатодітних,а не космос ціни в школу здає 100%.а то тільки вміє бігати до міліції і заяви писати.Землі вже під ногами небачить такий "доброзичливий"
Відповісти
перевезення пільговиків є однією з умов надання маршруту. Якщо перевізник відмовляється, маршрут передають іншому перевізнику.
Відповісти
Якщо верховна рада прийме про пільги в спорт магазинах , то ми Українці тільки за. А так є тільки закон на проїзд В транспорті. Хоча торгаші дуже допомагають і не тільки грошима неповносправним людям.
Відповісти
ось звыдси видно що закон несправедливий одному бізнесменові пільги адругому думай як кінці з кінцями звести
Відповісти
О цей світ недосконалий !!!!
Відповісти
В мене була така ж ситуація, водій відмовляв в посадці по пільгових квитках, а інший в зливу висадив дітей 7 і 8 років на зупинці без накриття, після чого діти похворіли... І ви вважаєте , що вони праві? Навіщо продають ці пільгові квитки, якщо дитину всерівно висадять, або взагалі не пустять в автобус??? Хай перевізники подають колективну заяву до суду на відшкодування коштів за перевезення пільгових категорій громадян, або відмінять ці пільги і не продають таких квитків! І ще одне, такі бідні перевізники, маршрути не вигідні, а як що до видачі квитків усім громадянам і сплати податків в повному обсязі, а не з того доходу що вони показують........???
Відповісти
в Польщі в кожній маршрутці стоять касові апарати пасажири тількі сидячі за порушення штраф і шоферу і пасажиру а у не так як у нас як оселедці в бочці а власники маршрутів за перегруз купляють круті джипи і тп а шофера як цепні собаки за копійку готові покусати ганяють на пішоходів не звертають увагу одні зайцеві
Відповісти
Дивна держава, приймає закони, на які можна чхати. А далі, хай люди кулаками відстоюють своє право, хай чубляться. З висоти проблем не видно, не той масштаб
Відповісти
дитина з багатодітної сімї студент бере в касі пільговий квиток.водій не бере.здає квиток бере на наступний маршрут.знову не беруть.і так 3 рази.в кінці заплатив вдієві і виїхав з Луцька.хіба це не дибілізм..

Відповісти
дійсно дивно роздавати пільги багатим людям які на джипах до самих дверей автобуса підвозять своїх дітей пільговиків
Відповісти
Якщо є така пільга - то людина нею має користуватись. Це Закон. не сама вона собі надумала . А не згодні перевізники повинні це виріщувати з державою а не з людьми. Особливо це болюче позначаєжьться на дітях, які не можуть засебе постояти. Це жах до чого ті дурні перевізники дійшли. Не хочеш возити пільговиків відразу на першому етапі , коли обираєш маршрут , то обумовлюєш сві нюанси з державою- хто, як , скільки. А потім в касу автостанції, там теж повинні знати яким категогіям на які рейси видавати пільгові квитки. А то взяли собі моду беззахисну звичайну людину принижувати, бо він так собі захотів везу , захотів -ні.
Відповісти
ви хоч володієте інформацією що робиться на ринку перевезень по волинській області більше 40 маршрутів немає бажаючих їздити по місту ковель на 2 маршрути шукають перевізників а ви розказуєте розірвати договір ви самі себе знищуєте
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні